Cum se inlocuieste o baterie iPhone 6s rupta?

Cum se inlocuieste o baterie iPhone 6s rupta?

0 Shares
0
0
0

In prezent inca exista persoane care folosesc dispozitivele iPhone 6s, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea cum poate fi inlocuita o baterie iPhone 6s in cazul in care aceata este rupta. Deci, pentru a inlocui o baterie iPhone 6s, trebuie sa urmati urmatorii pasi.

 1. Deschideti iPhone-ul iar apoi scoateti cele doua suruburi pentanale de pe marginea de jos a telefonului. Sunt pe fiecare parte a portului de trasnet.
 2. Folosind spumatorul de metal, separati lent si atent ecranul iPhone de corp. Incepeti la marginea inferioara de portul Lightning si continuati incet.
 3. Continuati sa folositi spumatorul de metal sau utilizati carti de joc pentru a separa adezivul de partea laterala si de sus. Nu impingeti spargatorul de metal prea mult in dispozitiv.
 4. Partea din spate a ecranului poate fi acum trasa din corp. Cablul flexibil care conecteaza ecranul la baterie va fi in continuare atasat in partea superioara, deci aveti grija.

Daca ati ajuns pana aici, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

 1. Scoateti cele doua suruburi Phillips care fixeaza ecranul EMI al conectorului bateriei.
 2. Dupa ce scutul este oprit, utilizati un spumator de plastic pentru a deconecta bateria de la placa logica.
 3. Scoateti urmatoarele patru suruburi Phillips care fixeaza ecranul EMI al cablului de afisare si puneti scutul deoparte.
 4. Utilizati un spudger de plastic pentru a deconecta cablul flexibil al cablului frontal al camerei, cablul digitizer, cablul LCD si cablul de conectare la butonul de acasa, prin prinderea acestuia direct din soclul sau de pe placa logica.
 5. Scoateti ansamblul LCD al dispozitivului iPhone 6 din corp.

Daca ati ajuns pana in acest punct, inseamna ca va descurcati de minune, asa ca acum trebuie sa inlocuiti bateria. Exista doua benzi de adeziv alb sub baterie. Cel mai bun mod de a scoate acumulatorul este sa rotiti si sa trageti benzile afara folosind pensete.

 1. Glisati varful penseta sub adezivul negru din partea inferioara a bateriei asa cum se arata.
 2. Impingeti varful penseta la aproximativ jumatatea fundului bateriei.
 3. Rotiti pensetele, tragand adezivul alb afara de sub baterie. In acelasi timp, trageti pensetele de la telefon.
 4. Exista inca o banda de adeziv sub baterie in 6s. Utilizati aceeasi rola si trageti tehnica pentru a indeparta cealalta banda.
 5. Daca prindeti o bucata de adeziv, va trebui sa folositi o spuma de plastic pentru a scoate usor bateria de pe baza. Daca va despartiti de partea de pe placa logica, nu folositi placa logica pentru efectul de levier, deoarece aceasta va poate deteriora.
 6. Scoateti bateria din corpul telefonului.
 7. Folosind o banda adeziva, fixati bateria de inlocuire in pozitie cu o presiune usoara.

Puneti componentele impreuna

 1. Reconectati cablul de flexie, cablul lcd, cablul ditizer si cablul de conectare la placa logica.
 2. Insurubati ecranul EMI al cablului de afisare utilizand patru suruburi Philips.
 3. Reconectati conectorul bateriei. Utilizati spumantul de plastic pentru al pune in loc, apoi apasati usor cu degetul pentru a va conecta, distribuind presiunea uniform pentru a nu deteriora conectorul flex.
 4. Insurubati scutul EMI al conectorului bateriei cu doua suruburi de cap Phillips. Surubul mai mare se apropie de baterie.
 5. Rabatati ecranul peste corp. Introduceti mai intai partea superioara a ecranului in cadru. Procedati cu atentie, va reveni la loc, dar nu apasati prea mult pe geam.
 6. Insurubati cele doua suruburi pentanale care merg pe fiecare parte a portului de trasnet.

Asadar, acestia sunt pasii de urmat pentru inlocuirea unei baterii iPhone 6. Acesti pasi vor scuti utilizatorii de o vizita cu telefonul in service, si  de o cheltuiala in plus.

0 Shares
You May Also Like