Sfaturi pentru alegerea culorii dresurilor

Sfaturi pentru alegerea culorii dresurilor

0 Shares
0
0
0

Atunci cand va cumparati ciorapi culoarea este foarte importanta motiv pentru care este recomandat sa alegeti doar culorile care va avantajeaza cel mai mult. Recomandarea noastra este sa mergeti doar pe culori complementare care sa va favorizeze.

Daca aveti o piele foarte deschisa, cele mai multe nuante de nude ar putea fi prea inchise. In acest caz, fildesul pur sau albul inens ar putea fi perfecte.

Alege culori mai intunecate si mai bogate daca vrei sa-ti faci picioarele mai lungi si mai subtiri. Acestea includ culori cum ar fi movul, verdele, albastrul marin si verdele deschis. Evitati culorile luminoase, cum ar fi violet, rosu, albastru si galben. Pentru un efect si mai subtil, alegeti ciorapi opaci.

Alege culori luminoase daca vrei sa faci o declaratie, dar fii atent la ce pantofi vei purta. Culorile luminoase nu trebuie sa fie neaparat verde roz si verde neon. Ele pot fi rosii, albastre si verzi.

Luati in considerare dresurile opace atunci cand este frig, ele vor lucra mai bine cu pantofi de culoare inchisa decat cu pantofi de vara. Acest lucru va va ajuta sa va conectati efectiv picioarele cu pantofii. si sa le faceti sa para mai lungi.

Incercati sa imperecheati impreuna culorile calde sau culorile reci. De exemplu, daca aveti o rochie albastra inchisa, puteti sa o imperecheati cu colanti in nuante padure verde sau cu colanti de culoarea prunei. Si atunci cand alegeti un dres portjartier trebuie sa faceti acelasi lucru.

Daca imbracamintea dvs. are o imprimare colorata, puteti alege o pereche de ciorapi care se potrivesc acelei culori. De exemplu, daca purtati o fusta alba cu un model purpuriu, verde si maro, puteti purta colanti de mov, verde inchis sau maro. Culorile se vor potrivi cu tinuta dvs. si vor fi aduse laolalta, dar vor fi destul de intunecate, astfel incat sa nu va influenteze tinuta.

Potriviti culorile cu grija. In general, ati dori sa potriviti tunicile cu dungile de la fusta sau rochia dvs., dar nu doriti ca acestea sa fie aceeasi culoare. De exemplu, daca purtati o rochie rosie, albastru inchis cu colanti de culoare albastru inchis, toata tinuta se va amesteca prea mult si isi va pierde toate unicitatea. In schimb, ati putea incerca o rochie albastra inchis si dresuri gri sau maro.

Evitati purtarea ciorapilor care sunt exact aceleasi culori ca pantofii. Cand vine vorba de culori neutre, vrei sa incerci sa iti potrivesti ciorapii cu pantofii tai, dar nu este cazul atunci cand vine vorba de culori distractive, cum ar fi movul, albastru, verde si visiniu. Daca va potriviti cu pantofii in acest caz, veti obtine prea mult din aceeasi culoare si veti face ca tinuta dvs. sa fie mai putin unica. In schimb, puteti incerca ciorapi verde deschis si pantofi verzi mai intunecati.

Pe de alta parte, doriti sa evitati crearea unui contrast prea mare intre ciorapi si pantofi. Corsetul albastru si pantofii negri va vor face picioarele scurte. Corsetul albastru inchis si pantofii negri va vor face picioarele mai lungi.

0 Shares
You May Also Like