Cele mai rezistente telefoane din lume

Cele mai rezistente telefoane din lume

0 Shares
0
0
0

Telefonul smartphone il luati cu dvs. oriunde mergeti si din aceasta cauza se pot intampla multe accidente. De exemplu, puteti varsa cafea pe el sau va poate pica pe pamant. Unora dintre voi vi s-a intamplat deja, poate chiar de mai multe ori. De aceea blog de bazzzait va spune care dintre telefoanele pilot sunt cele mai rezistente.

Potrivit furnizorului de servicii de asigurare smartphone Squaretrade, un telefon mobil se sparge in SUA la fiecare doua secunde. Cercetarile arata ca 26% dintre utilizatorii de iPhone si-au spart ecranul la un moment dat sau altul, iar 15% traiesc in prezent cu un ecran crapat. Aceste statistici sunt probabil foarte similare pentru smartphone-urile Android, de asemenea – daca nu si mai mari.

Niciun dispozitiv nu este cu adevarat indestructibil, astfel incat toate aceste telefoane deteriorate pot sa fie reparate intr-un fel. IBISWorld, o companie lider de cercetare de piata, arata o crestere anuala de 3% in industria de reparatii smartphone, cu venituri anuale de 4 miliarde de dolari.

Au fost testate unele dintre cele mai populare telefoane premium disponibile si a fost facuta o lista a celor trei dispozitive care au fost cele mai rezistente la oamenii stangaci. Dupa un pic de cercetare, acestea sunt telefoanele care s-au dovedit cel mai probabil sa supravietuiasca unui accident.

OnePlus 5T – OnePlus, o companie cu sediul in Shenzhen, China, a scos in liniste telefoanele inteligente care sunt atat de bine facute in interior si in afara incat compania a castigat un cult in randul tehnicilor savvy. Ultimul lor model, OnePlus 5T, cu siguranta nu dezamageste.

Incepand cu 499 dolari (aproximativ jumatate din pretul unui iPhone X), beneficiati de un smartphone premium cu specificatii externe si interne care indeplinesc sau depasesc pe cele ale rivalilor sai mai scumpi. OnePlus 5T este, de asemenea, cel mai nou dispozitiv din aceasta lista, ceea ce il face unul dintre cele mai bune telefoane detinute pana acum, in ceea ce priveste protectia in viitor.

Pixel 2 XL – Google Pixel 2 si Pixel 2 XL sunt a doua repetare a liniei venerabile de telefoane mobile emblematice Google si cu recenzii bune din toata lumea, sunt cu adevarat vrednice de numele Pixel. In calitate de telefoane oficiale Google, atat Pixel 2, cat si Pixel 2 XL au impreuna cele mai recente aplicatii Android Oreo, impreuna cu primele actualizari aparute. Asadar, in ceea ce priveste protectia in viitor, nu puteti cere mai mult de la un dispozitiv Android.

iPhone 7. Sosirea seriei iPhone X si iPhone 8 a scos venerabilul iPhone 7 din lumina reflectoarelor. In ciuda acestui fapt, iPhone 7 si 7 Plus sunt inca alegeri extrem de solide daca doriti un dispozitiv durabil care e rezistent la busituri.

Datorita actualizarilor obisnuite ale iOS, puteti fi siguri ca iPhone 7 si 7 Plus vor ramane dispozitive relevante pentru anii urmatori. IPhone-ul 7 a fost ales in cele din urmă peste 7 Plus, datorita dimensiunii sale mai ergonomice.

0 Shares
You May Also Like