La ce dispozitive se pot conecta castile wireless?

La ce dispozitive se pot conecta castile wireless?

0 Shares
0
0
0

Oamenii isi indreapta din ce in ce mai des atentia spre casti wireless, dat fiind faptul ca acestea pot fi conectate la un smartphone de exemplu, dar si la alte dispozitive, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Conectarea castilor wireles difera de la caz la caz in functie de dispozitivul pe care il utilizati, asa ca trebuie sa tineti cont de acest aspect, insa vestea buna este aceea ca este simplu si usor sa utilizati aceste accesorii dupa ce stiti cum. Iata o lista cu cele mai populare dispozitive pe care oamenii le folosesc cu casti fara fir si cum le pot conecta.

Conectati castile wireless la un Xbox 360

Xbox 360 suporta doua tipuri diferite de casti fara fir, cele care au capacitatea Bluetooth si cele care nu. Prima metoda de mai jos explica modul de utilizare pentru casti fara fir fara capacitate Bluetooth, iar cea de-a doua cu Bluetooth.

XBOX 360: Casti fara capacitate Bluetooth

 • Asigurati-va ca, castile sunt incarcate, ceea ce se poate face prin conectarea lor la portul USB al consolei.
 • Porniti consola si castile. Dupa ce acestea sunt alimentate, impingeti si eliberati butonul de conectare de pe consola dvs.
 • In 20 de secunde, apasati butonul de conectare de pe castile wireless timp de doua secunde. Ar trebui sa auziti acum sunetul de la casti.

XBOX 360: Casti cu Bluetooth

 • Conectati setul cu casca fara fir la consola pentru a instala cele mai recente drivere pentru casti. Va trebui sa fiti conectat (a) la Xbox Live pentru a face acest pas.
 • Asigurati-va ca setul cu casca este incarcat, ceea ce se poate face prin conectarea pur si simplu la unitate. Daca incarcati setul cu casca prin consola, acesta se va conecta automat in majoritatea timpului. Daca nu se conecteaza automat, porniti mai intai consola si comutati setul cu casca astfel incat sa fie in modul Bluetooth.
 • Apasati butonul de alimentare timp de doua secunde pana cand acesta clipeste verde. Ar trebui sa auziti apoi un sunet de pornire, iar cand auziti acest lucru, apasati butonul de conectare timp de doua secunde.
 • Dupa ce eliberati acest buton, apasati si eliberati butonul de conectare de pe consola in 20 de secunde sau nu se va face conexiunea. Luminile verzi vor clipi de trei ori pentru a va informa ca, conexiunea a fost un succes.

Conectati castile wireless la unul din modelele iPhone

 • Gasiti pictograma “Setari” de pe iPhone, care se gaseste de obicei ecranul de pornire.
 • Deschideti, iar apoi trebuie sa faceti clic pe butonul “General”.
 • Pentru urmatorul pas apasati butonul “Bluetooth” si glisati-l pentru a porni functia.
 • IPhone-ul ar trebui sa gaseasca accesoriul in momentul in care acesta este activat si ar trebui sa afiseze numele dispozitivului pe ecran. In momentul in care face acest lucru, va fi nevoie sa atingeti butonul “Pereche” pentru ca dispozitivele sa se sincronizeze. Exista probabilitatea sa fie necesar sa introduceti o parola alcatuita din patru cifre, care este furnizata impreuna cu dispozitivul dvs. wireless.
 • In momentul in care ati introdus acea parola, atingeti “Conectati” pe iPhone pentru a finaliza configurarea, iar apoi castile wireless ar trebui sa functioneze.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca aceste casti wireless pot fi conectate la mai multe dispozitive, nu doar la smartphone-uri. Acesta este si motivul pentru care ele sunt din ce in ce mai populare.

0 Shares
You May Also Like