De ce ar trebui sa iti cumperi un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre laptopuri, fiecare utilizator este liber sa isi aleaga echipamentul care considera ca poate sa ii indeplineasca oricand cu succes toate dorintele, asa ca fiecare isi va alege echipamentul pe care il va considera ideal.

In primul rand, poti sa iti indrepti atentia spre un laptop nou, si cu siguranta vei gasi o multime de modele de la toate brandurile de top de pe piata. Stim cu totii faptul ca laptopurile noi scoase pe piata de catre HP, Dell, Sony, Lenovo sau celelalte firme de top, sunt foarte performante, si functioneaza la capacitate maxima o perioada indelungata de timp.

Daca stam sa privim strict din punct de vedere al performantelor, putem spune ca se merita sa iti cumperi un laptop nou, insa daca stam sa privim strict din punct de vedere al preturilor pe care le au aceste produse, atunci parca nu se mai merita sa iti indrepti atentia spre un astfel de produs.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un laptop, insa fie nu ai suma de bani necesara pentru a cumpara un laptop nou, fie pur si simplu nu consideri ca este nevoie sa iti alegi un produs nou, atunci ai posibilitatea de a alege un model de laptop refurbished, si cu siguranta te vei felicita pentru alegerea facuta.

In ceea ce priveste categoria de laptopuri refurbished, trebuie mentionat faptul ca aceste echipamente au fost achizitionate printr-un sistem de leasing, de catre anumite institutii si companii, care le-au inapoiat producatorilor in momentul in care s-a finalizat perioada contractului de leasing.

In momentul in care aceste echipamente au ajuns la producatori, ele au fost mai intai testate, iar acele laptopuri care nu au functionat la capacitate maxima, au fost reconditionate, iar mai apoi testate din nou, iar in urma acestei testari, daca totul a fost in ordine, ele au fost resigilate si reintroduse in comert.

Tinand cont de faptul ca toate echipamentele care au fost anume construite pentru a fi utilizate de catre marile institutii si companii, sunt foarte performante, iar odata ce au ajuns la producatori, au suferit o serie importanta de imbunatatiri, atunci cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia spre un echipament refurbished.

Daca alegi un produs refurbished, sunt sanse mari ca incarcatorul produsului sa fie nou, insa in caz contrar, poti sa iti alegi fie un incarcator laptop normal, pe care il utilizezi pentru a incarca produsul direct de la priza, fie te poti orienta spre incarcatoare auto laptop, pe care le poti folosi pentru a incarca echipamentul atunci cand te afli in masina.

Un alt aspect foarte important, de care cu siguranta vei tine cont, il reprezinta pretul echipamentului, iar aici trebuie mentionat faptul ca un laptop refurbished, are un raport calitate – pret mult mai bun decat un laptop nou, sau decat un laptop second hand.

Perioada de garantie a produsului, este iarasi foarte importanta, iar aici trebuie mentionat faptul ca un produs refurbished poate beneficia chiar de o perioada de garantie pe viata.

In cazul in care iti doresti un produs ieftin de tot, si consideri ca un model refurbished este scump pentru buzunarul tau, atunci poti alege oricand un laptop second hand.

0 Shares
You May Also Like