HTC U12+

HTC U12+

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un smartphone performant, de la un producator de top si nu te prea incanta ideea de a opta nici pentru un model iPhone, nici pentru un model de la Samsung, o idee inspirata ar fi aceea de a-ti indrepta atentia spre un model de la HTC.

Ai putea sa te orientezi de exemplu spre modelul U12+, care este un model din noua generatie de telefoane scoase pe piata de catre HTC, si este un model care vine cu o multime de functii utile. Acest telefon stie si ce mana folosesti cand utilizezi telefonul, si adapteaza interfata in asa fel incat sa ai libertate deplina cand folosesti telefonul, indiferent de mana.

Modelul HTC U12+ are una dintre cele mai performante camere foto de pe piata, asa ca iti va permite sa faci poze cu adevarat uimitoare, iar videoclipurie tale cu sunet captivant vor fi apreciate de catre toti cei care le vor vizualiza.

Despre camere, trebuie precizat faptul ca terminalul dispune de camera dubla fata spate, astfel ca daca amintim camerele frontale acestea sunt de 8 MP ambele, in timp ce camerele principale sunt de 12 MP si 16 MP.

Referitor la partea audio, acest dispozitiv este cel mai performant dintre toate cele scoase pana acum pe piata de catre HTC, iar dispozitivul are un sunet care te va coplesi.

Designul terminalului este unul cu adevarat impresionant, si cel mai important este faptul ca telefonul este rezistent atat la apa cat si la praf (dispune de standardul IP68).

Ecranul de 6 inch Quad HF cu rata de aspect de 18:9 este ideal pentru a vedea cele mai noi videoclipuri si filmulete, insa pentru asta va trebui sa optezi cat mai rapid pentru un geam de protectie special construit pentru protejarea ecranului HTC U12+.

Bateria terminalului este deasemenea si ea foarte importanta. Trebuie precizat faptul ca aceasta are o capacitate de 3500 mAh, insa poti opta in prezent si pentru o husa acumulator extern, iar astfel te vei alege cu o husa smartphone care sa iti protejeze telefonul, insa nu orice husa ci una cu baterie externa integrata.

In acest fel, terminalul tau va fi foarte bine protejat impotriva tuturor factorilor de risc, si va tine si mult mai mult timp incarcat, avand si acumulatorul extern la indemana.

In ceea ce priveste spatiul de stocare al terminalului, acesta este de 64 GB, insa se poate extinde cu un card de memorie, in timp ce memoria RAM este de 6 GB DDR4.

Cat despre CPU, putem spune ca acesta este Qualcomm Snapdragon 845, 64 bit octa – core si are o frecventa de pana la 2.8 Ghz.

Nu in ultimul rand trebuie precizat faptul ca dispozitivul are instalat sistemul de operare Android O, care se va actualiza la Android P.

Asadar, daca ai de gand sa iti alegi un smartphone performant, care sa nu fie de la un producator precum Samsung sau Apple, atunci mai mult ca sigur ar trebui sa te orientezi spre modelul HTC U12+.

0 Shares
You May Also Like