Cat de greu se incarca terminalele iPhone 8 Plus si iPhone X?

Cat de greu se incarca terminalele iPhone 8 Plus si iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Nu a trecut foarte mult timp de cand brandul american Apple a lansat pe piata terminalele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, iar aceste telefoane au inceput deja sa se vanda la fel ca si painea calda inca din prima zi, si pana in prezent.

Asa cum era de asteptat, la fel ca de fiecare data cand Apple sau un alt brand de top a scos doua sau mai multe modele de telefoane simultan, au inceput sa se faca anumite comparatii intre modelele respective.

De exemplu, s-au efectuat anumite teste pentru a se decide care telefon este mai bun dintre aceste trei modele din punct de vedere al timpului de incarcare, indiferent ca discutam despre incarcarea wireless sau despre incarcarea normala.

Folosind un incarcator iPhone 8 original, terminalul iPhone 8 se va incarca mult mai rapid decat celelalte doua modele, datorita faptului ca si capacitatea bateriei sale este mult mai mica in comparatie cu capacitatea bateriilor celorlalte doua modele.

Acelasi lucru se intampla si daca discutam despre incarcarea wireless, pentru ca avand o baterie de o capacitate mai mica, modeul iPhone 8 se va incarca mult mai rapid.

Referitor la cele doua modele, respectiv iPhone 8 Plus si iPhone X, trebuie mentionat faptul ca au baterii de capacitate aproximativa, respective 2691 iPhone 9 Plus si 2716 iPhone X, insa aceasta diferenta este oarecum insesizabila.

Din acest motiv, si incarcarea ar trebui sa fie la fel de rapida in cazul ambelor modele, insa in practica lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca modelul iPhone 8 Plus se incarca mult mai rapid decat modelul iPhone X, fie ca discutam despre incarcarea wireless sau ca discutam despre incarcarea prin cablu.

Facand o comparatie intre cele doua modele de telefoane, se va putea observa foarte clar faptul ca un incarcator wireless care are o putere de 7.5 wati va incarca mai rapid bateria unui terminal iPhone 8 Plus decat bateria unui iPhone X.

Chiar si atunci cand se utilizeaza un incarcator standard, cu cablu, tot modelul iPhone 8 Plus se va incarca mult mai rapid decat terminalul iPhone X, asa ca putem spune fara teama de a gresi, ca din acest punct de vedere, modelul iPhone X, ii este inferior modelului iPhone 8 Plus.

Marele avantaj insa pe care il are terminalul iPhone X in fata modelului iPhone 8 Plus, este ca facand o comparatie chiar si dupa 30 de minute de lasat telefonul la incarcat, in cazul in care ambele telefoane opteaza pentru functia de incarcare rapida, terminalul iPhone X se incarca mai rapid.

Asadar, concluzia acestui articol este aceea ca un model iPhone 8 se incarca oricand mai rapid decat modelele iPhone 8 Plus sau iPhone X, pentru ca are o baterie de o capacitate mai mica, insa daca discutam despre celelalte doua modele, privind incarcarea standard si incarcarea wireless, castig de cauza are modelul iPhone 8 Plus, in timp ce daca discutam despre incarcarea rapida, acolo este mult mai bun modelul iPhone X.

0 Shares
You May Also Like