Tu stii cum sa iti alegi husa pentru telefon?

Tu stii cum sa iti alegi husa pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

Fiecare utilizator de telefon mobil inteligent cunoaste faptul ca experienta pe care o ofera un astfel de dispozitiv nu este completa in cazul in care acesta nu este echipat cu diferite accesorii.

Cu siguranta este mult mai placut de utilizat un astfel de dispozitiv in momentul in care detii la el casti hands-free, selfie-stick, sau chiar si accesoriile pentru protectia telefonului.

Din categoria accesoriilor protectoare pentru telefoane amintim: foliile de protectie, husele si geamurile protectoare pentru ecran.

Daca geamurile protectoare ale ecranului il protejeaza pe acesta din urma in caz de impact, foliile protejeaza display-ul doar de murdarire si zgarieturi.

De asemenea un rol foarte important il au husele care ofera protectie telefonului si il feresc si de zgarieturi si de murdarire, iar in cazul unui impact nedorit, dispozitivul va fi protejat.

Aceste accesorii cu siguranta trebuie achizitionate in momentul in care iti cumperi un telefon. Daca foliile si geamurile de protectie aplicate pe ecran sunt destinate fiecarui model in parte, in cazul huselor poti sa ai mai multe variante de alegere a accesoriului dorit.

De exemplu poti sa iti cumperi o husa universala sau poti opta pentru o husa special conceputa pentru un anumit model de telefon.

De obicei husele universale sunt cele mai ieftine, insa multa lume le evita, si nu din cauza calitatii materialului din care au fost realizate, ci datorita faptului ca in momentul in care suna telefonul, acesta trebuie scos din husa de fiecare data, iar astfel exista riscul ca dispozitivul sa fie scapat pe jos si sa se aleaga cu ecranul spart sau cu zgarieturi sau chiar si socuri mecanice.

Deci, cu siguranta este indicat sa iti alegi husa in functie de marca si modelul tau de telefon. De exemplu daca ai un telefon Nokia, atunci iti vei alege din gama de huse Nokia, modelul de husa care iti place si care este destinata modelului de telefon pe care tu il detii.

Un detaliu extrem de important care trebuie luat in calcul in momentul in care iti vei cumpara o husa trebuie sa fie materialul din care aceasta a fost conceputa. Materialul trebuie sa fie suficient de dur pentru a putea proteja telefonul de zgarieturi sau lovituri.

Cele mai multe huse care sunt de calitate superioara iti vor oferi un strat interior care sa protejeze telefonul de zgarieturi,

In mod evident unul din cele mai scumpe materiale din care se realizeaza aceste huse este pielea, acest material oferind un strat gros de protectie, si de asemenea este si un material destul de usor.

In cazul in care iti doresti ca telefonul tau sa fie protejat iar tu sa nu cheltuiesti foarte multi bani in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de accesoriu, te poti orienta spre o husa din silicon, care in acest moment sunt la moda in randul tinerilor.

Indiferent ca alegi o husa din piele sau o husa din silicon, acest detaliu este mai putin important, insa ceea ce este cu adevarat important este faptul ca husa este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca niciunui telefon.

Cu siguranta daca telefonul iti este echipat cu o husa protectoare si un geam protector, sansele ca acesta sa se defecteze in caz de impact scad consideranbil.

0 Shares
You May Also Like