Situatii jenante pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S8

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui telefon mobil depinde de foarte multi factori importanti, iar unul dintre acesti factori este fara doar si poate numele firmei producatoare a telefonului.

Cred ca nu este utilizator de smartphone care sa nu isi doreasca sa detina un model de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata, si anume Samsung. De fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, Samsung a fost si este cel mai important producator de pe piata.

De ce? Pentru ca acest brand nu scoate numai telefoane foarte scumpe pe piata, precum Apple, ci vine si in intampinarea celor care nu isi permit un model Samsung Galaxy S8 ( cel mai nou model aparut al brandului), cu modele la preturi mai accesibile.

Si daca tot am adus in discutie modelul Samsung Galaxy S8, ar cam trebui sa mentionam faptul ca acesta pe langa faptul ca este cel mai nou model aparut al brandului, este totodata si telefonul Samsung cel mai performant, dar si telefonul Samsung cel mai scump.

Si cu toate acestea, se pare ca si acest telefon intampina anumite probleme de functionare, iar astfel, mai intai de toate trebuie sa mentionam faptul ca au fost mai multi utilizatori care au inceput sa se planga de modul in care functioneaza butonul de asistenta digitala Bixby.

Daca aceasta ar fi fost singura problema pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S8, cu siguranta totul putea fi trecut cu vederea, insa se pare ca au fost deja depistate mai multe cazuri in care ecranul acestor telefoane era rosu.

Multi utilizatori au ales sa isi trmita inapoi telefoanele, si fie sa primeasca altele, fie sa le fie reparate, in timp ce alti utilizatori au ales sa se duca pe cont propriu cu telefonul la un service gsm unde se executa reparatii Samsung, pentru a intreba un expert ce este de facut intr-o astfel de situatie.

Se pare ca lucrurile stau insa mai grav de atat, pentru ca se pare ca sute de utilizatori au inceput sa se planga de faptul ca telefonul lor Samsung Galaxy S8 incepe sa se restarteze singur in momentul utilizarii. Se pare ca primul astfel de caz, a fost facut public chiar pe site-ul oficial al celor de la Samsung.

Alti utilizatori sustin faptul ca in momentul in care incearca sa deschida anumite aplicatii, cum ar fi temele de exemplu, sau camera foto, terminalul se restarteaza singur.

Se pare ca sunt si situatii in care telefonul se blocheaza brusc, iar ecranul devine intunecat, sau sunt situatii in care terminalul se inchide singur.

Toate aceste situatii cu siguranta sunt jenante pentru utilizatorii acestor telefoane, mai ales pentru ca ei au platit destul de multi bani pentru a beneficia de un astfel de telefon.

In cazul in care detii si tu un astfel de model de la Samsung, ar trebui sa intrebi un specialist de la service ce ai de facut, daca vei trece printr-o astfel de situatie.

La final insa, trebuie precizat faptul ca nu toti utilizatorii care au optat pentru astfel de telefoane au trecut prin asemenea situatii.

0 Shares
You May Also Like