De ce este importanta o combina cosmetica pentru un salon de infrumusetare?

De ce este importanta o combina cosmetica pentru un salon de infrumusetare?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata in Romania exista o multime de saloane de infrumusetare care sunt dotate intr-un mod exemplar, dar exista si o multime de saloane care ar avea nevoie de imbunatatiri considerabile.

Cu cat un salon este mai bine dotat, cu atat sansele de a avea un numar mai mare de clienti cresc considerabil. Un salon care dispune de cateva combine cosmetice de cea mai buna calitate, cu siguranta nu va duce niciodata lipsa de clienti. Pentru cei care isi doresc asemenea echipamente, exista producatori si furnizori care vand combina cosmetica, la un pret atractiv.

Una dintre combinele cosmetice profesionale care nu ar trebui sa lipseasca din cadrul unui salon de infrumusetare este Combina cosmetica SISTEMA COMBYMIX 4 DEC 39, care contine  urmatoarele functii importante:

HiGH FREQUENCY

Electrodermul este un generator de curent de inalta frecventa si are rolul de a transmite energie electrica la nivelul pielii. Aceasta functie creste respiratia tesuturilor si favorizeaza metabolismul celular. Curentul alternativ de inalta frecventa al acestei functii are efect de electro-osmoza si sedare, dar are si efect antiinflamator si antibacterian.

Important de mentionat este faptul ca toate aceste efecte se datoreaza in mod deosebit formarii ozonului. Scanteia care trece de la electrod la piele este cea care produce o reactie fizica si cea care transforma oxigenul din aer in ozon.

Ozonul are proprietati germicide si antiseptice. Efectele obtinute sunt in functie de electrodul folosit. Electrodul ciuperca este utilizat pentru com­pletarea dezinfectiei dupa etapa de extragere a comedoanelor.Electrodul ac se foloseste la dezinfectia craterelor pustulelor care s-au formatin urma extragerii comedoanelor la tenurile acneice.

VACUUM SYSTEM

Vacuum System dispune de o functie dubla, respectiv aspiratie si nebulizare. Aspiratia se realizeaza prin ventuze din sticla  permite extragerea  impuritatilor. Totodata aceasta etapa contribuie si la efectuarea tratamentelor antirid. Ventuzele au diferite marimi si au deschideri diferite atat ca forme cat si ca marimi.

Nebulizarea este o alta etapa a acestui procedeu si se realizeaza cu ajutorul recipientului de pulverizare care permite pulverizarea omogena a lotiunilor tonice si a apei pe fata.

BRUSH SYSTEM

BRUSH SYSTEM   reprezinta o alta functie care se realizeaza prin intermediul periilor rotative. Aceasta functie este cea care asigura curatarea in profunzime  a epidermei si se foloseste pentru tratamente precum peelingul sau stimularea cutanata a fetei si corpului.

GALVANIC

Galvanic este o functie destinata tratamentelor de ionoforeza si electrostimulare. Aceasta functie utilizeaza curent continuu pentru ionizarea produselor specifice.

LUPA COSMETICA

Aceasta este o alta functie a echipamentului si se remarca pentru ca permite examinarea detaliata a pielii ce urmeaza sa fie diagnosticata si tratata.Lupa cosmetica are un factor de marire de 5 ori.

Asadar, aceasta este o combina cosmetica ideala pentru orice salon de infrumusetare. Cu cat un salon de infrumusetare dispune de mai multe echipamente utile, cu atat rata succesului poate fi mai mare, pentru ca femeile isi vor dori cu orice pret sa treaca pragul salonului pentru a urma fie tratamente faciale, fie diferite tratamente corporale de mare succes.

0 Shares
You May Also Like