Cum reusesc service-urile gsm sa reziste pe piata?

Cum reusesc service-urile gsm sa reziste pe piata?

0 Shares
0
0
0

Orice service gsm din absolut orice locatie ar fi, din Bucuresti prin oferta de  reparatii telefoane Bucuresti, sau din alta localitate de oriunde din tara, are in planul propriu de dezvoltare cateva metode de a deveni mai cunoscut pe piata si de a face fata concurentei atat de mari in domeniul acesta al reparatiei de gadgeturi.

Aceasta a luat o amploare foarte mare in ultimi ani. Cum reusesc service-urile gsm sa reziste pe piata si sa castige cat mai multi clienti?

In primul rand, trebuie sa se gandeasca la diverse metode de publicitate, pentru ca se spune si de obicei se confirma acest lucru „reclama este sufletul comertului”. Unele service-uri folosesc metode de publicitate foarte agresive, insa exista un mare risc, acela de a obtine efectul invers, adica de a satura clientii si automat de a nu obtine rezultatul scontat.

Metodele de publicitate care sunt folosite in exces sunt prin e-mailuri trimise destul de des fostilor clienti, sau mai ales prin numeroase spam-uri, care in general sunt sterse imediat de clienti, acestia in general apreciind negativ astfel de publicitate, deoarece este foarte agresiva.

Bineinteles ca se poate realiza si o reclama mult mai putin agresiva, prin diferite metode care nu duc neaparat rapid la rezultate, dar sigur si corect. Orice service gsm prin dedicare si profesionalism, prin fidelizarea clientilor existenti, prin servicii eficiente si mai ales avantajoase ca pret,  prin contact permanent prin telefon sau e-mail reuseste sa isi mareasca baza de clienti.

Pentru a reusi aceasta marire a bazei de clienti sau macar pentru a o pastra pe cea existenta este necesar sa nu prezinte agresiv ofertele de reparatii, sa nu isi faca o reclama pe e-mail la servicii de care uneori clientii nu au nevoie si automat nu vor citi acele e-mailuri. Este important pentru a nu isi pierde clientii care sunt mai pretentiosi sa nu ii bombardeze cu reclame, pentru ca acestia le considera anti-reclama.

Deci, reclama oricarui service gsm va trebui sa isi pastreze o linie mult mai putin agresiva in masura in care clientii impun acest lucru. Regulile de concurenta pe piata telefoniei mobile au demonstrat ca in timp astfel de reclame sunt de regula impotriva cresterii pe care orice service o cauta permanent.

Absolut orice reclama  care implica insa si costuri pentru service-urile autorizate trebuie realizata in conditii care sa avantajeze ambele parti, clientul si furnizorul de servicii. Aceasta este necesara pentru a informa corect orice client in legatura cu absolut orice oferta, pentru prezentarea corecta a serviciilor care sunt prestate, dar mai ales pentru a castiga lupta cu concurenta.

Chiar daca multe service-uri gsm folosesc metode foarte agresive de publicitate, acestea trebuie in cele din urma sa isi reduca aceasta politica si sa foloseasca metode mult mai putin agresive, care in timp vor duce la rezultatele pe care si le doresc acestea. Totul trebuie realizat atat in beneficiul clientilor, cat si pentru cresterea afacerii.

Publicitatea s-a dezvoltat foarte rapid si reprezinta o baza solida si extrem de importanta in industria publicitatii.

0 Shares
You May Also Like