De ce este important sa slabim?

De ce este important sa slabim?

0 Shares
0
0
0

Articolul acesta are scopul de a va oferi cea mai simpla solutie pentru slabit si anume tunel cu infrarosu. tunel cu infrarosu. Veti rade si veti spune ca nu exista cea mai simpla metoda de slabit si ca pentru a atinge greutatea dorita este nevoie de munca multa, diete infernale si mult sport si ca solutii magice nu exista. Ei bine, noi va prezentam o solutie care va poate ajuta in mai multe probleme in acelasi timp.

Este clar ca nu aveti cum sa va mentineti silueta dupa terapia cu infrarosu daca nu aveti un regim de viata echilibrat, o dieta moderata si daca nu faceti miscare. Tunelul cu infrarosu are potentialul de a va ajuta sa pierdeti kilogramele in plus, sa eliminati celulita atat de inestetica si sa pierdeti toxinele acumulate in corp.

Tot tunelul cu infrarosu va ajuta sa va imbunatatiti circulatia fluidelor in corp, sa scapti de depozitele de apa si sa scapati de durerile musculare si articulare. Vestea buna e ca nu aveti nevoie de programare la salon pentru asta sau la un cabinet pentru ca puteti face totul de acasa daca va cumparati aparatul potrivit. Imaginati-va cat de bine este sa ajungeti obositi franti de la munca si sa va relaxati in propria sauna.

Revenind la subiectul articolului si la ceea ce face sa fie important sa slabim, va trebui sa mentionam ca slabitul nu ar trebui sa aiba legatura cu moda. Nu slabim pentru ca este la moda sa fim slabi, pentru ca se poarta silueta de viespe si pentru ca oamenii tind sa se uite ciudat la noi pentru ca suntem supraponderali.

Au existat si perioade in istorie cand femeile supraponedarale erau mai apreciate decat cele slabe, dar asta nu inseamna ca ele erau si sanatoase. Asa cum nu este sanatos sa fim excesiv de slabi nu este sanatos nici sa fim obezi.

Kilogramele in plus se simt in mai multe locuri. Se simt in ritmul cardiac. Inima oboseste mai repede atunci cand trebuie sa pompeze sange intr-un organism supraponderal. Depozitele de grasime de pe organe le fac mai lente si la fel se intampla si cu inima. Obosim cand trebuie sa ne miscam kilogramele in plus, si astfel ajungem sa respiram greu cand urcam scarile si sa nu mai putem face minimul de miscare.

Oasele au tendinta sa fie mai fragile si scheletul nostru nu va putea sa suporte foarte mult timp depozitele de grasime si astfel se vor instala durerile de articulatii si cele musculare care ne vor face sa fim si mai sedentari decat eram deja. Kilogramele in plus se simt asupra coloanei vertebrale care are tendinta de a isi modifica forma pentru a ne putea sustine cat mai bine greutatea.

De asemenea kilogramele in plus se pot vedea si in creier. Acesta va gandi si el mai incet si in cazul copiilor aceasta este o problema grava ce nu trebuie trecuta cu vederea. De asemenea toate aceste kilograme ne deregleaza buna functionare a tuturor sistemelor din corp si tocmai de asta este nevoie sa le eliminam.

0 Shares
You May Also Like
Istoria probioticelor

Istoria probioticelor

Termenul probiotic a fost pentru prima data introdus in anul 1953, si definea probioticele ca fiind derivati ai…