Stii cum sa alegi husa ideala pentru telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta va trebui ca pe langa alegerea modelului, sa te gandesti rapid si la alegerea accesoriilor de protectie, compatibile terminalului, pentru a-i asigura acestuia o durata de viata indelungata.

In acest sens, ai putea sa te orientezi pe langa geamul de protectie din sticla pentru ecran, si spre huse telefoane, datorita faptului ca aceste accesorii sunt ideale pentru a proteja in totalitate telefonul.

Ei bine, alegerea unei huse insa, nu este atat de simpla precum te gandeai, pentru ca va trebui sa tii cont de mai multe detalii, pentru a te asigura de faptul ca faci alegerea cea mai buna pentru tine.

In primul rand, va trebui sa te gandesti unde vei purta cel mai mult telefonul. Sunt utilizatori care prefera sa tina telefonul in buzunar, altii in tin in geanta sau in rucsac, insa sunt si utilizatori care isi tin tot timpul telefonul in mana.

In cazul in care esti acel gen de utilizator care tine mai mereu telefonul in buzunar, atunci in cazul in care ecranul acestuia este protejat de o folie de sticla, poti sa iti indrepti rapid atentia spre o husa tip carcasa.

Daca insa, tii telefonul mai mult prin geanta sau prin rucsac, atunci ti se potriveste de minune o husa flip cover, sau una book cover, pentru ca iti va proteja de minune telefonul. In schimb, daca vei dori o husa care sa iti ofere un maxim de siguranta si de accesabilitate, atunci husa toc va fi cea mai indicata solutie pentru tine.

Functionalitatea husei reprezinta iarasi un criteriu foarte important in functie de care trebuie sa iti alegi husa. In cazul in care vei opta pentru o husa universala, atunci sunt sanse ca butoanele sa nu corespunda exact in orificiile anume create pentru butoane.

Tot daca vei opta pentru o husa universala de tip saculet, te vei bucura de o protectie buna a telefonului, dar acesta va fi acoperit in intregime de accesoriu, asa ca trebuie sa stii sigur ce ai de gand sa alegi.

In cazul in care iti doresti o husa care sa iti permita accesul la butoanele telefonului fara nici o problema, ai putea sa iti indrepti atentia spre o husa special creata pentru modelul tau de telefon.

Va trebui sa ai insa grija de locul de unde vei cumpara aceste accesorii, pentru ca daca le cumperi de la magazine neautorizate, de la magazine online sau din tot felul de service-uri gsm, sunt sane mari ca husele sa nu se plieze perfect telefonului.

Pentru a evita asemenea situatii neplacute, cea mai buna solutie ar fi aceea de a opta pentru o husa originala pentru smartphone, cumparata de la un magazin al operatorilor de telefonie mobile.

Ei bine, dupa cum se poate observa, va trebui sa tii cont de cateva detalii importante in momentul in care iti doresti sa iti cumperi o husa pentru smartphone, iar daca vei tine cont de acestea, in mod evident vei face cea mai buna alegere.

0 Shares
You May Also Like