Cum ai grija de un smartohone Nokia 5?

Cum ai grija de un smartohone Nokia 5?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum cred ca deja stie toata lumea, utilizatorii de smartphone de fiecare data cand isi vor dori un dispozitiv nou, mai mult ca sigur se vor orienta spre un model de la Apple sau de la Samsung.

Tinand cont de faptul ca acesti doi producatori sunt cei mai apreciati la ora actuala pe piata, este evident faptul ca utilizatorii isi vor dori modele scoase pe piata de acestia, insa sunt utilizatori care isi doresc modele de la aceste doua branduri, doar pentru ca telefoanele lor sunt la moda de mai multi ani de zile.

Daca iti doresti un smartphone bun, pe care sa il poti folosi fara probleme oricand doresti, si sa il mai cumperi si la un pret atractiv, atunci cu siguranta Nokia 5 este modelul care ti se potriveste de minune.

Acest model se situeaza undeva intre Nokia 6 care este cel mai important telefon al acestui brand din ultimii ani, si Nokia 3, un model entry, ideal celor care isi doresc un smartphone normal, fara performante iesite din comun.

Modelul Nokia 5, datorita faptului ca este construit din carcasa de aluminiu este rezistent in caz de impact, asa ca in urma unei cazaturi, nu va fi nevoie sa fie dus la un service gsm Bucuresti, decat daca are de suferit display-ul.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample, daca iti vei alege un astfel de smartphone, ar trebui sa il echipezi cat mai rapid cu accesoriile de protectie ideale pentru el, respectiv husa si geamul de protectie pentru ecran.

Daca tot am adus in discutie modul in care se protejeaza display-ul unui astfel de smartphone, trebuie amintit faptul ca acesta are o diagonal de 5.2 inch, si o rezolutie HD.

Spatiul de stocare al unui astfel de smartphone este de 16 GB, in timp ce memoria RAM este de 2 GB. Un alt amanunt interesant legat de acest model de telefon, este acela ca beneficiaza chiar si de un senzor de amprenta care este integrat in butonul home.

Chiar si camera foto principala este una impresionanta, aceasta fiind de 13 MP, in timp ce camera foto frontala este de 8 mega pixeli.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre specificatiile tehnice de care dispune un model Nokia 5, asa ca iti poti indrepta oricand atentia spre un astfel de model, si mai mult ca sigur te vei felicita de atentia facuta.

In conditiile in care iti vei echipa terminalul cu accesoriile de protectie amintite anterior in articol, si daca il vei feri de apa si praf, mai mult ca sigur telefonul va avea o durata de viata indelungata.

Aparitia acestui model, cu siguranta este un motiv de bucurie pentru utilizatorii de smartphone in general, pentru ca au la dispozitie inca un model spre care sa isi indrepte atentia.

Ce este si mai imbucurator insa, este faptul ca brandu finlandez Nokia incepe sa scoata din nou telefoane mobile inteligente foarte performante, si incetul cu incetul incepe sa urce din nou in topul preferintelor utilizatorilor.

0 Shares
You May Also Like