Doua criterii importante de a alege sauna exterioara potrivita

Doua criterii importante de a alege sauna exterioara potrivita

0 Shares
0
0
0

Saunele sunt echipamente standard in salile de sport pentru caldura relaxanta oferita muschilor. Hotelurile de lux lauda calitatile de relaxare de la sfarsitul zilei si daca filmele trebuie crezute (si de ce nu) sunt, de asemenea, locuri excelente pentru a incheia o afacere.

Finlandezii au aruncat probabil apa pe pietre incinse pentru caldura, sanatate, comunitate si ritual de milenii si din motive intemeiate. Tratamentele cu sauna pot ajuta la ameliorarea durerilor musculare, a stresului si a tensiunii si, adesea, ii lasa pe utilizatori sa se simta limpezi si revigorati. Multi oameni chiar atribuie saunelor conditii de atenuare, de la anxietate si depresie la artrita si probleme ale pielii.

Daca sunteti in cautarea saunei perfecte, veti afla ca exista diferite structuri, dimensiuni si tipuri de incalzire din care sa alegeti si poate fi putin confuz daca nu stiti exact ce cautati. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti o sauna uscata de exterior potrivita pentru dorintele si nevoile dvs. specifice.

Luati in considerare utilizarea sa

Aveti de gand sa invitati vecinii sa va imparta sauna sau aceasta este doar pentru uzul dvs.? Este destinat in principal sa creasca valoarea casei sau doriti doar niste clipe de relaxare?

Aveti de gand sa utilizati pe vreme rece?

Ganditi-va cu adevarat la modul in care intentionati sa utilizati sauna si care este scopul ei principal, deoarece aceste considerente vor determina dimensiunea, tipul, suplimentele si configuratiile structurale ideale ale saunei dvs.

De exemplu, puteti instala centre de divertisment pentru sauna daca intentionati sa fiti gazda perfecta. Pentru utilizare in climate mai reci, un vestiar atasat si poate chiar o cale inchisa intre casa si sauna pot fi importante si influenteaza dramatic frecventa de utilizare.

Comparati optiunile de incalzire

Comenzile saunei pot fi programate pentru a incepe procesul de incalzire (care dureaza de obicei cel putin 30 de minute) cu un temporizator, astfel incat sa intrati intr-o camera perfect incalzita. Unele ofera setari pentru eficienta energetica si au presetari pentru a stoca diferite preferinte de temperatura ale utilizatorului.

Telecomanda poate elimina nevoia de a parasi vreodata banca saunei, aburul poate fi automatizat, aromele de atomoterapie pot fi activate automat si puteti controla redarea de continut media dupa preferintele dumneavoastra.

Pe langa soba cu lemne, alegerile dvs. principale sunt:

  • Electric – aceasta este una dintre optiunile mai ieftine. Pot fi necesare masuri suplimentare de siguranta din cauza prezentei energiei electrice si apei in mediu.
  • Gaz – Tipul de abordare utilizat in incalzirea saunei cu gaz natural si o alta optiune prietenoasa cu portofelul. Preturile fluctuante la gaze pot afecta costurile pe termen lung.
  • Infrarosu – O modalitate cu totul noua de a face sauna, undele de lumina infrarosie vizeaza corpurile din camera, incalzindu-le direct in loc sa incalziti aerul. O cale mai scumpa dar cu mai multe beneficii pentru sanatate.

Daca ati decis ca o sauna uscata exterioara este cea mai buna optiune, relaxarea si sanatatea sunt doua criterii importante pentru dvs.

O sauna in aer liber este un loc de evadare fata de grijile zilnice, o structura mare, in aer liber, care ofera caldura si o mare cantitate de lumina naturala. Cele mai bune saune in aer liber sunt incalzite la nivelul potrivit de confort, astfel incat sa va puteti relaxa in aburi si sa va bucurati de beneficiile acestora pentru sanatate fara a va supraincalzi. S-a dovedit stiintific ca aburul va relaxeaza mintea si corpul.

0 Shares
You May Also Like