De cate tipuri sunt scaunele de birou?

De cate tipuri sunt scaunele de birou?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti nevoie sa va cumparati un scaun de birou pentru acasa, in mod evident este important sa aveti la cunostinta cateva dintre cele mai importante detalii, care va pot ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

Cand va asezati pe scaunul de birou, trebuie sa:

  • Aveti coatele flexate la 90 de grade.
  • Aveti spatele sprijinit de spatarul scaunului.
  • Aveti antebratele asezate paralel cu podeaua
  • Aveti genunchii flexati la 90 de grade; in plus, acestia trebuie sa se afle fie la acelasi nivel cu soldurile, fie putin mai jos.
  • Curbura naturala a coloanei vertebrale este deosebit de important sa fie pastrata prin designul scaunului, sau datorita unei perne pentru suport lombar.
  • Aveti mouse-ul si tastatura amplasate la indemana, pentru a nu fi nevoie sa va intindeti coatele.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand doriti sa va alegeti scaunul pentru birou. Acum ca deja cunoasteti aceste detalii, este foarte important sa stiti si spre ce tipuri de scaune va puteti indrepta atentia.

  1. Scaune de birou care nu se pot regla

In ceea ce priveste scaunele de birou care nu se pot regla, trebuie mentionat ca acestea sunt cunoscute si sub denumirea de scaune neajustabile. Sunt totusi potrivite pentru utilizatorii care folosesc rar biroul si care petrec putin timp pe scaun.

Aceste scaune sunt perfecte din punct de vedere al designului, pentru ca se pot incadra fara probleme in decor, dar dezavantajul este ca nu sunt echipate cu nici un mecanism care sa permita reglarea lor.

Deci, daca este nevoie sa petreceti mai mult timp la birou, cu siguranta un scaun neajustabil nu este potrivit pentru dvs.

  1. Scaune de birou partial ajustabile

In ceea ce priveste scaunele de birou care sunt partial ajustabile, acestea trebuie mentionat ca sunt superioare celor din categoria precedenta.

Puteti gasi la preturi atractive diferite modele de scaune de birou partial ajustabile care sa se roteasca, sa va permita de-asemenea sa le reglati inaltimea si eventual sa aiba spatarul mobil care se poate bloca in diferite unghiuri de inclinare.

Un scaun de birou partial ajustabil va permite cel mai probabil si sa ii reglati inaltimea. In cazul in care alegeti un astfel de scaun, asigurati-va ca suportul acestuia este cu 5 brate, pentru ca in acest caz, scaunul va fi mult mai stabil si va avea sanse mult mai mici de a se rasturna, in comparatie cu un scaun care are suportul alcatuit din doar 4 brate.

  1. Scaune de birou complet ajustabile

Fara doar si poate, scaunul de birou complet ajustabil reprezinta cea mai buna solutie, iar in cazul in care faceti click pe https://topscaune.ro/scaune-birou/, aveti posibilitatea de a descoperi diferite modele de astfel de scaune.

Alegand un scaun complet ajustabil de ma magazinul online de scaune Top Scaune, aveti posibilitatea de a regla inaltimea sezutului in functie de preferinte. Puteti de-asemenea sa reglati si spatarul scaunului dar si cotierele in functie de preferinte, astfel incat sa va simtiti cat mai confortabil.

Scaunele complet ajustabile va ofera posibilitatea de a regla gradul de inclinare al scaunului in functie de preferinte. Puteti de-asemenea regla adancimea sezutului.

Luand in considerare toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca atunci cand aveti nevoie de un scaun de cea mai buna calitate, solutia este reprezentata de un scaun complet ajustabil.

Chiar daca pretul unui asemenea scaun de birou este mai mare decat cel al unui scaun partial ajustabil sau neajustabil, aveti doar de castigat. Veti avea un mai mare confort, veti obtine beneficii pentru sanatate si un scaun mult mai rezistent decat unul din celelalte doua categorii.

0 Shares
You May Also Like