Factori importanti la alegera portilor automate

Factori importanti la alegera portilor automate

3 Shares
0
0
3

Portile electrice automate devin din ce in ce mai populare in fiecare zi. Sunt un simbol de stare, adauga o anumita securitate casei tale. De asemenea, ii tin pe copii si animalele de companie in afara oricarui rau, impiedicandu-i sa alerge pe drumuri aglomerate.

Dar in timp ce portile automate sunt grozave, pornind de la zero te pot lasa cu o multime de intrebari. Exista o gama uriasa de seturi, sisteme si componente de automatizare a portilor si componente de control dintr-o gama larga de producatori.

Se poate opta pentru automatizari porti batante sau pentru automatizari porti culisante, insa alegerea tipurlui de porti depinde de mai multi factori. Vom vedea in continuare cateva detalii care conteaza foarte mult in momentul alegerii portilor automate.

Spatiul existent

Portile automate au nevoie de spatiu pentru a se deplasa pe masura ce se deschid si se inchid. Portile batante se deschid printr-un arc egal cu latimea fiecarei porti, iar portile glisante au nevoie de spatiu mai mare decat lungimea lor pentru a aluneca.

Orice obstacole statice, cum ar fi pereti, copaci, casa ta. sau treptele ascendente in zona portilor propuse vor trece prin impiedica instalarea lor. Masinile trebuie sa fie parcate in aceeasi zona, iar familia ar trebui educata cu privire la portile in miscare si ce pot face si ce ar trebui evitate.

Cine va folosi portile automate?

Cea mai mare parte a utilizarii portilor automatizate este controlata de catre si pentru proprietarii de case. In calitate de proprietari si operatori ai portilor, veti fi instruiti de asemenea de catre instalator in ceea ce priveste utilizarea corespunzatoare si sigura a portilor lor. Trebuie sa stiti insa ca mereu merita sa fiti atenti la copii si animale de companie care se joaca langa porti, in special in cazul in care cineva ii opereaza.

Portile automate sunt controlate predominant de emitatoarele de buzunar portabile si echipamente fixe de control acces, cum ar fi tastaturi, interfoane si butoane apasate. Proprietarii de case vor avea propriile lor emitatoare si coduri la distanta pentru orice tastatura.

Dar membrii familiei care nu locuiesc in proprietate si vin in vizita in mod regulat pot avea, de asemenea, unul dintre aceste dispozitive de a controla poarta. Cel mai simplu mod de a gandi acest lucru este daca le-ati dat o cheie pentru proprietate, acestea ar trebui sa aiba si un mod de a va opera portile. Daca acesta este cazul, acesti vizitatori obisnuiti au nevoie si de instruire in materie de siguranta.

De asemenea, accesul trebuie sa fie posibil pentru diferite tipuri de vehicule, inclusiv masini, motociclete si biciclete. Un mod de a permite intrarea si iesirea pe jos trebuie, de asemenea, sa fie inclus in proiectarea sistemului. Poti fi specificate porti pietonale separate sau portile de intrare pot fi setate pe o parte deschisa pentru traficul de picioare.

O mare consideratie pentru proprietarii de porti automate este accesul vizitatorilor obisnuiti sau care fac vizite rare, inclusiv livrarile de consumabile de supermarket, posta, lapte, ziare si achizitii mai mari.

Furnizorii de servicii si de intretinere, cum ar fi curatatorii, reparatorii, constructorii, electricienii, instalatorii, decoratorii, gradinarii / amenajatorii de terenuri, instalatorii de echipamente, etc. au nevoie de acces prin portile dvs. la proprietatea dvs. Si in caz de probleme potential grave, accesul personalului de urgenta, precum politia, ambulanta sau serviciile de pompieri trebuie asigurat fara intarziere.

Portile pot ajuta la pastrarea elementelor nedorite in afara proprietatii. Spre deosebire de porti fara automatizare, portile automatizate sunt in mod normal inchise si deschise numai pentru a permite intrarea sau iesirea controlata. Si un sistem de control al accesului va permite sa discutati si chiar sa vedeti cine este la portile dvs., astfel incat sa puteti decide daca le veti acorda acces.

3 Shares
You May Also Like

O vacanta reusita in Spania

In fiecare toamna, odata cu inceperea anotimpului ploios, imi caut umbrela si in toata cautarea asta febrila, gandurile…