Recomandari pentru eliminarea petelor de sange de pe lenjeriile de pat

Recomandari pentru eliminarea petelor de sange de pe lenjeriile de pat

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti doresti ca dormitorul tau sa arate intr-un mod impecabil, cu siguranta vei dori ca acesta sa aiba cele mai interesante accesorii, care sa se potriveasca perfect intre ele, astfel incat ambientul sa fie unul placut.

Ei bine, elementul cel mai important dintr-un dormitor, in mod evident este patul, asa ca va trebui ca acesta sa fie accesorizat foarte bine, pentru ca el trebuie sa iasa in primul rand in evidenta.

Tocmai de aceea, va trebui sa iti indrepti atentia spre accesorii pentru pat, realizate din materiale de calitate superioara, asa ca ai putea sa te orientezi spre cele mai interesante perne, spre o plapuma aspectuoasa, dar si spre lenjerii de pat bumbac satinat.

Referitor la aceste accesorii pentru pat, ele trebuiesc ingrijite foarte bine, pentru ca sunt destul de sensibile, iar in momentul in care sunt patate de exemplu, nu prea se poate masca un astfel de lucru.

Cele mai neplacute pete care pot aparea pe suprafata lenjeriilor pentru pat, sunt fara doar si poate cele de sange, insa din fericire, chiar si petele de sange pot sa fie eliminate destul de simplu si de rapid.

Se pot gasi mai multe modalitati de eliminare a petelor de sange de pe suprafata lenjeriei pentru pat, insa cel mai bine ar fi ca indepartarea acestora sa se efectueze prin intermediul unor remedii naturale, iar folosirea substantelor chimice sa fie o solutie doar atunci cand remediile naturale nu au rezultat.

Atunci cand vrei sa indepartezi petele de sange de pe suprafata unei lenjerii pentru pat din bumbac satinat, ar fi ideal sa folosesti o carpa din acelasi tesut, pentru ca in aceasta situatie, rezultatele vor fi mai bune.

Mai trebuie sa stii si este foarte important acest aspect, ca petele ar fi bine sa fie eliminate in momentul in care sunt proaspate, pentru ca astfel, vor fi mult mai simplu si mai rapid de indepartat, si in acest fel nu se va risca nici distrugerea tesutului si a fibrei, iar plus de asta, nu va fi afectata nici cromatica acestora.

Pentru ca tesuturile sa fie protejate cat mai bine, in momentul in care lenjeria pentru pat este patata cu pete de sange, este important ca suprafetele sa fie tamponate. In cazul in care aceste suprafete sunt frecate, tinuturile vor putea fi afectate. Tocmai de aceea, este recomandat ca tesuturile sa nu fie frecate ci tamponate.

In cazul in care vezi la timp faptul ca ti-ai patat de sange lenjeria pentru pat din bumbac satinat, ar fi indicat sa pui rapid servetele pe suprafata patata, pentru ca acestea vor reusi sa absoarba sangele din material, iar astfel pata nu se va putea extinde pe suprafata lenjeriei pentru pat.

Ei bine, indiferent de modalitatea folosita pentru indepartarea petelor, va trebui sa tii cont ca atunci cand iti vei spala lenjeria pentru pat dupa ce pata a fost indepartata, trebuie folosita neaparat apa rece, iar apoi lenjeria va trebui intinsa undeva la uscat la umbra, pentru ca astfel se va evita si decolorarea sa.

0 Shares
You May Also Like

O vacanta reusita in Spania

In fiecare toamna, odata cu inceperea anotimpului ploios, imi caut umbrela si in toata cautarea asta febrila, gandurile…