Cum se alege corect o comoda pentru living?

Cum se alege corect o comoda pentru living?

0 Shares
0
0
0

Pe piata se gasesc numeroase modele de comode ieftine din care fiecare persoana ar trebui sa o aleaga pe cea potrivita interiorului sau.

Un dulap este mai mult decat un simplu loc in care sa va depozitati sosetele si puloverele. Face parte din schema generala de decorare si ar trebui sa reflecte stilul si gustul personal al proprietarului. Dulapul este foarte important in spatiile mici sau o garsoniera unde este nevoie de conditii ergonomice de depozitare, pentru a economisi spatiul. Alegeti un dulap sau o comoda care este functional, atractiv si potrivit pentru spatiul, bugetul si stilul personal. Pentru living sunt recomandate comodele in care sa poata fi puse si obiecte si pe care sa poata fi pus eventual televizorul.

Un dulap standard, numit uneori comoda, este in general de dimensiune medie. Adancimea standard pentru comode este de 18 inci, dar acest lucru poate varia. Comodele au, in mod traditional, doua randuri cu trei sertare egale, unele dintre ele avand sertare speciale pentru bijuterii sau spatii mai largi pentru haine si lenjerie. Un dulap de genul acesta poate fi si pe toata lungimea unui perete. Multe comode vin cu o oglinda care se ataseaza de ele. Nu asezati un dulap cu un colt care iese in calea celor care merg sau catre baie sau hol, deoarece acestea sunt la inaltimea perfecta pentru a va lovi de ele pe intuneric. Cautati o comoda cu colturi rotunde mai ales daca aveti copii mici.

Se pot gasi mai multe modele de comode intr-un catalog casa si gradina.

Un dulap de sertare este o alegere excelenta pentru acele spatii incomode dintre usile dulapului si ale baii sau in alte zone prea inguste pentru alte tipuri de piese de mobilier. Nu exista o inaltime standard sau o configuratie fixa pentru o comoda. Unele modele prezinta o coloana de sertare cu dimensiuni identice, in timp ce altele pot avea un set de patru sertare mici – doua in partea de sus si doua sub ele, urmate de doua sau trei sertare superficiale si apoi unul sau doua mai adanci, deci ganditi-va cu atentie la ceea ce va trebui sa puneti in el inainte de a cumpara.

Indiferent daca o comoda este sau nu considerata un accesoriu, este in primul rand un mijloc de depozitare a hainelor pe care multi oameni uita sa il ia in considerare. Comodele au toate formele, stilurile si dimensiunile, dar sunt practic dulapuri independente, care dispun de un aranjament de sertare, rafturi si spatiu suspendat.

Optiunile de comode sunt incredibil de variate, astfel incat fiecare persoana are ce sa aleaga astfel incat obiectul sa se integreze in orice decor. Masurati spatiul pe care il va ocupa comoda, deoarece aceasta va dicta dimensiunea si forma obiectului de mobilier. Noteaza masuratorile – latimea, inaltimea si adancimea – si pastreaza-le langa tine daca achizitionezi online sau ia-le cu tine daca faci cumparaturi in persoana.

Va recomandam sa tineti cont de toate informatiile de mai sus atunci cand va cumparati mobilierul pentru living. Este foarte important sa aveti in vedere cerintele de spatiu si de decor inainte de a alege mobila.

0 Shares
You May Also Like