Cum purificam pietrele pretioase?

Cum purificam pietrele pretioase?

0 Shares
0
0
0

Un cristal este un catalizator de energie si acumuleaza si atrage spre el energiile din jurul sau emitand si energii bune spre noi.

Tocmai de aceea uneori dupa ce se incarca de energie este nevoie sa fie curatat si eliberat de tot ce a strans in el, pentru ca, daca nu, vom duce cu noi un intreg balast energetic si asta nu e bine. Toti ne dorim sa avem bijuterii pietre semipretioase dar trebuie sa avem in vedere si modul in care le putem purifica.

Fie ca ati achizitionat un cristal nou, fie ca aveti bijuterii vechi cu pietre, este bine sa purificati toate cristalele inainte sa le purtati. Inainte sa ajunga la voi, cristaele trec prin mai multe maini care le incarca de energie si prin urmare ar trebui sa le neutralizati si sa le purificati.

Cu atat mai mult este necesar sa purificati bijuteriile cu piatra in cazul in care piatra este primita cadou sau mostenire de la rudele mai in varsta deoarece aceasta piatra este primita mostenire ori cadou de la rudele mai in varsta si pentru ca respectiva piatra contine ani buni de energie care poate nu a fost niciodata disipata.

O astfel de bijuterie poate sa adune in ea drame personale, sau suferintele de acum 50 de ani ale unei bunici, ghinioane si blesteme de familie, si evident si bucurii.

Tocmai de aceea este recomandat sa purificati cristalele inainte sa le purtati pentru ca acestea sa se transforme in bijuterii personale care sa aiba amprenta proprie. Prin purificare se va diminua si se va neutraliza istoria cristalelor dinainte ca acestea sa ajunga ale voastre.

In cazul in care dati o bijuterie unei alte persoane este bine ca inainte sa o purificati pentru a disparea amprenta voastra genetica si sa sfatuiti noul purtator sa faca si el acelasi lucru din nou pentru a putea prelua amprenta voastra.

Este bine sa nu purtati cristalele inainte de a le elibera de energiile negative pe care le contin si inainte de a le incarca de energie.

Alegeti cristalele potrivite consultand si lista de cristale corespunzatoare zodiei si descrierea metafizica pentru ca astfel veti sti ce trasatura vreti sa vi se dezvolte in momentul in care purtati aceste cristale.

Urmati si etapele de purificare si de programare a cristalului ale. Nu e obligatoriu sa incercati absolut tot dar cele mai eficiente metode sunt spalarea in apa curenta, purificarea cu sare, incarcarea in lumina solara si desigur la final incarcarea cu energia pozitiva proprie.

Alegeti cristalele potrivite si treceti in revista si bijuteriile care au pietre prioase pe care le aveti in general in casa. Este posibil sa aveti si o piatra pe care o ignotari insa aceasta va asteapta sa o gasiti.

Spalati cristalul cat mai bine, puteti sa utilizati chiar si o periuta foarte moale.  Unele pietre au o suprafata moale si prin urmare nu trebuie sa fie agresate.

Dupa ce impuritatile au fost eliminate se recomanda sa asezati piatra pe un recipient de sticla ori de cristal care sa fie umplut cu apa cat mai curata din surse naturale.

0 Shares
You May Also Like