Se merita sa iti amanetezi masina?

Se merita sa iti amanetezi masina?

0 Shares
0
0
0

In Romania exista multe persoane care pentru a face rost de bani trec mereu pragul caselor de amanet, unde solicita bani cu imprumut, iar pentru a-i si primi, gireaza cu fel si fel de bunuri care sa acopere valoarea sumei de bani imprumutate.

Acestea sunt situatii in care oamenii au nevoie de doar cateva sute de lei, sau de cateva mii de lei, insa exista si situatii in care anumite persoane trec pragul unei case de amanet autoturisme Bucuresti, pentru a-si amaneta masinile.

In ciuda faptului ca pentru unele persoane, amanetarea masinii poate sa reprezinte un motiv de uluiala, exista persoane care vad in amanetul auto o solutie pentru a face rost rapid de banii de care au mare nevoie.

Exista o multime de persoane care se intreaba daca se merita sa isi amaneteze masina, pentru ca nu sunt siguri daca aceasta va fi pastrata in cele mai bune si in cele mai sigure conditii. Ei bine, aceste persoane ar trebui sa fie linistite, pentru ca la preluarea masinii, se va fotografia interiorul masinii, dar si exteriorul acesteia.

Se va verifica si se va nota in prezenta proprietarului numarul de kilometri afisati in bord, iar autoturismul va fi pastrat in parcul auto al casei de amanet, pana cand clientul isi va achita datoria (suma de bani imprumutata + dobanda aferenta pentru fiecare zi).

Cat despre siguranta masinii, cei care se gandest sa opteze pentru amanetul auto trebuie sa stie ca aceasta va fi pazita alaturi de celelalte masini din parcul auto al casei de amanet, de catre agenti de paza bine pregatiti. Apoi, mai trebuie mentionat si ca parcul auto este monitorizat video, in asa fel incat casele de amanet sa se asigure de faptul ca bunurile amanetate ale clientilor se afla in cele mai sigure conditii.

Cei care au reusit sa obtina mai rapid banii necesari pentru a-si recupera masina, trebuie sa se prezinte doar la sediul casei de amanet si sa isi achite datoria, iar apoi in urmatoarele minute isi vor putea recupera masina. Cei care se afla intr-o astfel de situatie cu siguranta se pot simti norocosi, pentru nu mai platesc comision pentru toate cele 30 de zile.

Cei care insa nu reusesc sa obtina in 30 de zile banii necesari pentru a-si recupera masina, intra intr-o perioada de gratie, iar apoi dupa ce isi platesc comisionul pot solicita prelungirea contractului de amanet.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoastem cu totii legat de casele de amanet. Daca se merita sau nu acest tip de imprumut, cu siguranta fiecare persoana poate stabili, in functie de banii de banii pe care ii are la dispozitie, si in functie de banii de care are nevoie.

Pentru cei care isi amaneteaza masinile, primesc imprumutul, isi rezolva problemele, iar apoi isi achita datoriile si isi recupereaza masinile, cu siguranta se merita amanetul auto, mai ales daca din alta sursa nu pot sa faca rost de banii de care au nevoie.

0 Shares
You May Also Like