Roata abdominala: beneficii si exercitii recomandate

Roata abdominala: beneficii si exercitii recomandate

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautarea unei solutii rapide pentru exercitii abdominale acasa, cumpara de aici roata pentru exercitii abdomen HMS WA14 . Roata abdominala este un instrument de antrenament care, dincolo de numele sau, reuseste sa dezvolte muschii si sa tonifieze intregul corp. Atentie la executia corecta si la exercitiile recomandate!

Achizitionarea rutinelor zilnice sedentare catalizeaza scaderea capacitatii fizice si limiteaza flexibilitatea si puterea. In plus, declanseaza probleme de postura care sunt uneori incorigibile. Cu toate acestea, exercitiile care vizeaza nucleul reusesc sa incetineasca foarte mult aceste efecte. Care este cel mai bun mod de a face acest lucru? Folosind roata abdominala.

Odata cu punerea in aplicare a rotii abdominale si a diferitelor sale variatii, se realizeaza activarea imbatabila a abdomenului, mainilor, coloanei vertebrale, feselor si pectoralilor majori, pentru a numi cativa muschi pe care ii vom extinde mai tarziu. Exista, de asemenea, alte locuri care sunt imbunatatite.

In acest sens, includerea rotii ca metoda de sport are nenumarate beneficii. Acest artcilo ne conduce catre cel mai bun mod de a folosi un aparat de acest gen, ce parti ale corpului sunt lucrate, exercitiile recomandate si principalele greseli. Incepem!

Cum se utilizeaza roata abdominala?

Utilizarea rotii abdominale variaza in functie de muschii pe care doriti sa ii prioritizati cu exercitiile fizice. Cu toate acestea, manevrabilitatea de baza consta in sustinerea genunchilor pe sol si pozitionarea rotii in zona din fata. Apoi, mainile sunt asezate pe manerele laterale si corpul este inclinat inainte pentru a avansa cu miscarea elementului.

Ce parti ale corpului pot fi lucrate?

Partile corpului care pot fi lucrate cu roata abdominala sunt supuse variatiilor acceptate atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele cu experienta.

Beneficiile rotii abdominale

Beneficiile exercitiilor abdominale sunt larg raspandite, deoarece permit o crestere considerabila a rezistentei fizice si un risc mai mic de ranire. La randul lor, ele accelereaza arderea caloriilor, contribuie la reglarea greutatii corporale si reduc riscul de hernii.

In plus, exista o imbunatatire a fortei, a flexibilitatii si a posturii imbunatatite care se deterioreaza de-a lungul anilor. Potrivit unui studiu publicat in Kinetoterapie, exercitiile pe roti abdominale sunt printre cele mai performante pentru a promova contractia musculara.

In cele din urma, faptul ca acest instrument reuseste sa optimizeze capacitatea nucleului, sfarseste prin a promova o performanta mai buna in alte activitati fizice care sunt extrem de solicitante.

Exercitii recomandate cu roata abdominala

Exercitiile recomandate variaza de la practici simple destinate incepatorilor pentru a castiga incredere, pana la miscari avansate care permit rezultate de eficienta maxima.

Roata abdominala (incepatori)

Roata abdominala se adreseaza si incepatorilor, deoarece este posibil sa castige incredere la nivelul echilibrului si cunoasterii instrumentului de conditionare. Pentru a executa exercitiul, trebuie sa faci urmatoarele:

Seteaza pozitia cu picioarele la distanta de umar si odihniti-va mainile pe manerele laterale ale rotii abdominale.

  • Ridica trunchiul cu premisa mentinerii echilibrului mainilor pe roata abdominala.
  • Pastreaza pozitia pentru o perioada cuprinsa intre 30 de secunde si 1 minut.
  • Aplica 2 sau 3 serii variabile intre 3 si 4 repetari.
0 Shares
You May Also Like