Este maiul compactor un utilaj indispensabil in constructii?

Este maiul compactor un utilaj indispensabil in constructii?

0 Shares
0
0
0

Maiurile compactoare reprezinta utilaje folosite in realizarea unor lucrari de tasare a unor terenuri, dar si in cazul constructiei de drumuri. Utilajele de acest gen sunt foarte apreciate de catre constructori, acestia fiind foarte interesati de achizitionarea unui astfel de utilaj.

Bineinteles ca in  achizitia acestui utilaj, clientul trebuie sa tina seama de numeroase aspecte care tin de performantelele acestuia, de fiabilitate, dar in acelasi timp si de pret. Cei mai multi clienti nu cunosc date tehnice despre aceste utilaje, de aceea pentru a intelege cat de necesare sunt acestea, vom incerca sa descriem cateva modele in continuare.

CST/berger este un model de mai compactor cu motorizare in 4 timpi pe benzina. Rezervorul pentru combustibil este din polietilena, anti-coroziune. Acesta are un contor ce afiseaza durata de utilizare si totodata turatia motorului, de asemenea beneficiaza de un sistem de filtrare a aerului. Un alt model de mai compactor este Mikasa MTX-80.

Acesta are un motor Subaru pe benzina, avand o putere a motorului de 4.0 cp. Rotatiile motorului pot ajunge la 3600 rpm, capacitatea rezervorului este de 4 litri, iar consumul de carburant este 0.56 litri/h. Dimensiunea talpii este de 340 pe 285 mm, iar forta de compactare este de 15.6 kN. Frecventa batailor maiului este de 645/680/min., iar greutatea totala a acestui utlaj este 82 de kilograme.

Un model extrem de apreciat de catre clientii magazinului Epinvest.ro este maiul compactor Wacker-Neuson. Aceste maiuri de la Wacker-Neuson sunt extrem de robuste si totodata proiectate pentru maxim de productie, durabilitate si performanta. Singurul mai compactor Wacker cu motor diesel are un plus de putere, pentru aplicatii foarte exigente.

Compania care il produce, Wacker-Neuson asigura o garantie buna pentru acesta. Aceasta este de 1 an pentru persoanele juridice si de 2 ani pentru persoanele fizice. In privinta caracteristicilor tehnice acesta este echipat cu un motor pe motorina, cu 1 cilindru, avand o capacitate cilindrica de 211 cm3.

Consumul de combustibil al acestui model de mai compactor este de 1 litru/h, iar capacitatea rezervorului este de 4.2 litri. Greutatea totala a utilajului este de 83 de kg, avand o frecventa a batailor de 670/min.

Toate aceste performante ale utilajului sporesc increderea cumparatorului, care va fi mult mai interesat in achizitionarea rapida a unui asemenea model. Avand in vedere si faptul ca garantia este una destul de avantajoasa, aceasta va fi un atu in plus in achizitionare.

Magazinul Epinvest.ro ofera aceste modele de maiuri compactoare la preturi destul de avantajoase pentru clienti. Acestia vor fi, de asemenea, foarte multumiti totodata si de garantia oferita de Epinvest.

Faptul ca produsul poate fi livrat prin intermediul unui curierat intr-un timp foarte scurt multumeste pe deplin cumparatorul. In schimb, daca acesta doreste sa obtina numeroase alte informatii despre utilaj le poate obtine accesand site-ul Epinvest.ro. O alta varianta este sa consultati un operator al site-ului care va va putea da informatiile necesare despre acest tip de utilaj.

Bineinteles ca cei mai multi dintre cei care doresc achizitionarea unui astfel de utilaj practic, detin cateva informatii despre el, avand in vedere ca le va fi indispensabil in lucrarile de constructii pe care le vor intreprinde.

0 Shares
You May Also Like