De ce ecranul este foarte sensibil la un smartphone?

De ce ecranul este foarte sensibil la un smartphone?

0 Shares
0
0
0

Despre telefoanele mobile inteligente, deja nu cred ca mai exista persoana care sa nu cunoasca faptul ca sunt cele mai importante dispozitive care se gasesc pe piata, si ca sunt acele dispozitive care pot sa fie folosite in foarte multe scopuri.

Tocmai din acest motiv, daca ai si tu de gand sa iti inlocuiesti vechiul dispozitiv cu un alt telefon nou, ar cam trebui sa iti indrepti atentia cat mai rapid spre un smartphone de la un brand renumit de pe piata, care sa dispuna de specificatii tehnice remarcabile.

Va trebui insa, ca indiferent de modelul de telefon pentru care vei opta, sa iti indrepti atentia rapid spre accesoriile de protectie compatibile acestuia, astfel incat sa nu fie nevoie sa ajungi cu telefonul la service pentru o eventuala reparatie.

In acest sens, va trebui ca mai intai de toate sa iti indrepti atentia spre o folie din sticla pentru protectia ecranului, care este extrem de utila atat in caz de impact, cat si pentru a proteja telefonul impotriva unor factori daunatori precum praful sau murdaria.

Este foarte important sa iti cumperi un asemenea accesoriu, nu neaparat pentru protectia impotriva prafului si a murdaririi, precum impotriva impactului, pentru ca display-ul este una dintre cele mai sensibile piese ale unui smartphone.

De fapt, daca stam sa cautam in categoria de piese telefoane, display-ul este cea mai cautata piesa, iar telefoanele care ajung la un service gsm au mare parte nevoie de ele de o reparatie ce consta in inlocuirea display-ului.

De cele mai multe ori, se ajunge intr-o astfel de situatie, datorita faptului ca utilizatorii au fost neglijenti cu telefonul, si au uitat sa il protejeze cu accesoriul mai sus mentionat.

Pe langa geamul de protectie din sticla pentru ecranul telefonului, o husa pentru smartphone este iarasi foarte utila. De ce? Ei bine, o husa nu doar ca protejeaza display-ul telefonului, insa daca alegi o husa cu o foarte mare atentie si cu o mare inspiratie, aceasta iti va putea proteja in totalitate terminalul.

Ei bine, pe langa display, in cazul unui impact nedorit, cu siguranta mai trebuie inlocuita inca o componenta a telefonului, iar in acest caz vom discuta fara doar si poate despre touchscreen-ul dispozitivului.

Acesta este la fel de sensibil precum display-ul, iar in urma unui nedorit si nefericit impact, se poate sparge destul de rapid.

Problema touchscreen-urilor insa poate sa fie cauzata si de alti factori, asa ca se poate ca si in cazul in care telefonul nu sufera un impact, sa fie nevoie de un touchscreen nou.

Sunt o multime de situatii in care utilizatorii isi protejeaza foarte bine telefonul, insa datorita faptului ca il folosesc intr-un mod excesiv pentru jocuri, sau in alte scopuri, touchscreen-ul capata odata cu trecerea timpului un grad mare de uzura.

Acest lucru are ca si rezultat faptul ca piesa nu mai raspunde la comenzi, sau ca raspunde cu intarziere, iar in acest caz nefericit, cu siguranta singura solutie ramasa ar fi aceea de a inlocui touchscreen-ul.

0 Shares
You May Also Like