Cum sa inchiriati o masina ieftina in sezonul estival?

0 Shares
0
0
0

Inchirierea unei masini pentru perioada vacantei a devenit unul dintre lucrurile esentiale, masina oferind numeroase avantaje pasagerilor. Cu toate acestea, atunci cand urmeaza sa mergeti intr-o destinatie mai indepartata fata de orasul in care locuiti, atunci ce puteti face?

Pentru astfel de situatii, serviciile de rent a car reprezinta o solutie potrivita, oferindu-va un mijloc de transport.

Insa, trebuie stiut faptul ca, alese necorespunzator, aceste servicii pot fi destul de costisitoare, dar, pentru a va ajuta, am pregatit cateva sfaturi de care puteti tine cont, astfel incat sa nu mai platiti costuri exorbitante atunci cand vine vorba de inchirierea unei masini.

Inchiriati din timp!

Unul dintre cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste inchirierea unei masini este sa va ocupati de acest procedeu din timp. Daca atunci cand mergeti cu avionul, va rezervati biletele cu cel putin o luna inainte pentru a beneficia de cele mai bune preturi, acelasi lucru este valabil si in cazul inchirierii unei masini.

Astfel ca, o data cu stabilirea locatiei si a perioadei in care va avea loc sejurul mult planificat, ar fi excelent sa incepeti sa va interesati de o masina potrivita.

Insa, nu uitati un lucru! Daca alegeti o masina cu mai mult de 4 locuri, atunci ocupati-va de acest lucru cu cel putin o luna inainte, caci gasirea unui astfel de autoturism este destul de dificila, mai ales in sezonul estival cand vacantele predomina aceasta perioada.

Alegeti o perioada lunga de inchiriere!

Daca ati planificat deja locatia unde va avea loc sejurul dumneavoastra, de ce sa stati acolo doar doua sau trei zile? Pe langa faptul ca nu veti putea sa descoperiti toate frumusetile respectivei locatii, si pretul de inchiriere al masinii va fi unul destul de mare.

Asadar, pentru a va relaxa asa cum se cuvine, sugestia specialistilor in servicii de rent a car este sa va programati vacanta pentru cel putin 15 zile, astfel incat sa inchiriati masina dorita la cel mai mic pret posibil. In plus, astfel veti economisi o suma importanta de bani, pe care o puteti investi in cu totul alte lucruri si amintiri.

Nu inchiriati de la aeroport!

Daca destinatia dumneavoastra este una destul de indepartata, atunci sfatul nostru este sa va rezervati din timp masina pentru sejur, si nu sa inchiriati prima varianta disponibila la aeroport.

Pe langa faptul ca pretul va fi unul mult mai mare decat ati putea plati in mod obisnuit pentru respectiva masina, sunt sanse foarte mari ca autoturismul ales sa nu fie unul pe placul dumneavoastra.

Iar noi suntem de parere ca nu va doriti o masina care sa nu fie dotata cu aer conditionat in mijlocul lunii iulie, cand temperaturile ating peste 30 de grade.

De asemenea, sunt sanse foarte mari ca masina sa se gaseasca intr-o stare nu tocmai placuta din punct de vedere tehnic, astfel incat sa nu aveti o siguranta foarte mare atunci cand urcati la volanul acesteia.

0 Shares
You May Also Like