Sisteme de navigatie complete pentru autoturismul tau

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai hotarat ca e timpul sa faci o schimbare pentru masina ta, un sistem de navigatie complet este exact ceea ce ai nevoie! Nu trebuie sa faci o investitie imensa pentru a putea avea parte de aceste sisteme, ci doar sa accesezi site-ul navigatiiandroid.ro, acolo unde ai la dispozitie o gama variata. Alege marca masinii, modelul si navigatia dorita, apoi nu mai ramane decat sa astepti livrarea!

Navigatiile disponibile pe site corespund mai multor marci si modele de autoturisme. Spre exemplu, daca esti in cautare de navigatie Golf 5, tot ce trebuie sa faci este sa alegi marca Volkswagen din lista disponibila, apoi modelul respectiv, iar in ceea ce priveste navigatia, modelul poate fi ales in functie de preferintele tale.

Sistemele de navigatie sunt complete si dispun de numeroase functii, cat si de un ecran tactil pe care sa navighezi cu usurinta. Datorita sistemului de operare pe care il au, navigatiile iti permit sa descarci orice aplicatie din Google Play. Totodata, aceste sisteme pentru masina ta pot fi utilizate la fel ca si telefonul, inclusiv pentru a initia si a prelua apeluri. Navigatia are bineinteles si posibilitatea de a folosit GPS-ul, insa ramane la preferinta ta ce aplicatie vei folosi.

Ecran tactil si interfata prietenoasa

Fiecare navigatie are TouchScreen si cu doar cateva atingeri de ecran vei putea face actiunile preferate. Prin conectarea la telefonul tau, ai ocazia de a descarca inclusiv lista contactelor. Nu trebuie ca smartphone-ul tau sa aiba acelasi sistem de operare, pentru ca navigatia se conecteaza prin Wi-Fi, MirrorLink sau Bluetooth. Bordul masinii poate fi utilizat la fel ca si ecranul telefonului.

In ceea ce priveste interfata, aceasta poate fi modificata in culorile favorite, cat si fundalul ecranului poate fi schimbat. Totul se face pentru confortul soferului si pentru o experienta cat mai placuta la volan. De asemenea, te poti bucura de un intreg meniu in limba romana, cat si in alte peste 60 de limbi.

Pentru un sofat mai relaxant ai ocazia de a folosi si functia Dual Zone, care iti permite utilizarea GPS-ului si ascultarea pieselor preferate in acelasi timp. In momentul in care GPS-ul ofera indicatii, vocea se va suprapune peste muzica si vei intelege foarte bine ceea ce ti se comunica.

Fii mai atent la volan cu aceste navigatii!

O navigatie auto este foarte utila pentru toti soferii, deoarece aceasta permite efectuarea mai multor actiuni similare ca pe telefon. In acest fel, nu mai trebuie sa fii cu ochii in acesta, atentia la volan se sporeste si vei evita chiar si amenzile din trafic.

Este foarte important ca pe drumurile lungi sa ai parte de un ajutor de nadejde care sa te indrume catre cea mai buna ruta. GPS-ul va face acest lucru cu usurinta, nefiind necesar sa te uiti pe telefon pentru a vedea urmatoarea manevra. Navigatia va genera imagini si informatii referitoare la drum, pentru ca soferul sa ramana atent la trafic, fara sa lase privirea in jos.

0 Shares
You May Also Like