Cine poate si cine nu poate urma tratamentul de radiofrecventa?

Cine poate si cine nu poate urma tratamentul de radiofrecventa?

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim sa avem un corp impecabil, iar unii dintre noi urmam tot felul de diete si de regimuri alimentare, altii mergem la sala de sport pentru a obtine un corp de nota 10, in timp ce alte persoane ar vrea sa faca sport dar timpul nu prea le permite.

De regula, pentru femei este cel mai greu sa isi modeleze corpul dupa bunul plac, iar acest lucru este oarecum evident, pentru ca, o femeie dupa ce iese de la servici, mai trebuie sa se ocupe si de treburile casei, si in mod evident nu prea ii mai ramane timp pentru a merge la sala, sau pentru a alerga in parc, in vederea obtinerii unui corp minunat.

Din fericire insa, chiar si pentru aceste femei, pot exista solutii miraculoase, iar una dintre acestea ar fi tratamentul cu undele de radiofrecventa. Sunt mai multi distribuitori care vand aparat radiofrecventa, iar centrele de infrumusetare achizitioneaza astfel de aparate performante, pentru a putea sa satisfaca nevoile clientelor.

Radiofrecventa corporala este acel tratament non invaziv, care functioneaza pe principiul folosirii undelor de radiofrecventa care au rolul de incalzire al dermei, iar astfel se va spori crearea de colagen.

Incalzirea locala a zonei unde actioneaza aceste unde de radiofrecventa, stimuleaza metabolismul fibroblastelor, ceea ce inseamna ca automat se va ajunge la crearea unor noi fibre de elastina si colagen.

Datorita procesului de radiofrecventa, sau mai bine spus datorita acestui tratament, se vor regenera depozitele de elastina si colagen, iar astfel, pielea va primi un aspect sanatos si intinerit, iar efectul va fi unul imediat si de lunga durata.

Se recomanda ca in cazul in care doamnele isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, daca au de gand sa urmeze tratamentul intensive, sa participle la o sedinta sau doua sedinte maxim pe saptamana, in timp ce daca se doreste un tratament preventiv, atunci participarea la o singura sedinta pe luna este suficienta.

In urma aplicarii tratamentului cu undele electromagnetice, se va deruce aspectul de coaja de portocala, vor fi eliminate vergeturile, se va reduce grasimea localizata, iar aspectul corpului va fi unul mult mai frumos.

Ei bine, in primul rand, trebuie mentionat faptul ca acest tratament este un stimulator cardiac sau cardioverter implantat. Este recomandat ca persoanele care sufera de anumite boli, precum epilepsia de exemplu, sa nu urmeze un semenea tratament.

Nici persoanele care au suferit in ultimii 5 ani de zile de cancer, sau care sufera de cancer si in prezent, nu trebuie sa urmeze un asemenea tratament.

Deasemenea, tratamentul nu este recomandat nici pentru femeile insarcinate, sau pentru femeile care inca alapteaza.

Sunt si cazuri in care anumite femei au infectii ale pielii, sau au herpes, ori au suferit in ultimele 6 luni interventii chirurgicale asupra zonei pe care isi doresc sa o trateze, si cu siguranta si in astfel de cazuri, se recomanda sa nu se inceapa un astfel de tratament.

In rest, orice doamna sau domnisoara, care nu sufera de astfel de probleme, poate urma oricand, cu incredere un astfel de tratament.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria probioticelor

Istoria probioticelor

Termenul probiotic a fost pentru prima data introdus in anul 1953, si definea probioticele ca fiind derivati ai…