Ce alegere este cea mai potrivita: formatie sau dj?

0 Shares
0
0
0

Alegerea muzicii la nunta este cu adevarat o piatra de incercare pentru viitorii miri. Daca costumul pentru mire si rochia de mireasa s-au numarat printre alegerile nu tocmai usoare, sa vedeti ce inseamna sa te gandesti cu ce muzica sa-ti distrezi invitatii.

Trebuie sa te gandesti in primul rand ca muzica nunta sa fie pentru fiecare categorie de varsta, adica sa poata dansa si verioasa ta de 15 ani, dar si matusa de 60 de ani. In cazul in care alegeti un dj care sa va incante invitatii si sa-i tina pe ringul de dans, trebuie sa stiti ca acesta nu va va oferi niciodata un playlist, avand in vedere ca muzica se pune in functie de oamenii de la nunta si in functie de ceea ce se intampla pe ringul de dans.

Un dj de nunta va fi intotdeauna interesat de preferintele mirilor si va include in program melodiile cerute de acestia. In cazul in care nu stiati, aflati ca un DJ de nunta stie sa si mixeze, deoarece muzica nu se pune ca la radio, cu pauze intre melodii; aceasta se mai si mixeaza.

Rolul dj-ului este sa stie ca in centrul evenimentului se afla mirele si mireasa si sa se comporte ca atare. Daca in club se pune accent pe educatia muzicala a celor prezenti, la nunta se pune accent strict pe distractia nuntasilor. Un dj nu se va imbraca nicioadata sport cand va veni la o nunta.

Acesta trebuie sa aiba o tinuta corespunzatoare si sa nu arate de parca ar fi venit de la fotbal sau se pregateste sa iasa in oras cu baietii. Asadar, din respect pentru evenimentul propriu-zis si invitati, bunul simt ii obliga pe acestia sa vina la camasa si pantofi casual.

Sa va ganditi si la formatie

Viitorii miri trebuie sa stie care sunt preferintele muzicale ale invitatilor si sa ii surprinda pe acestia. Daca invitatii sunt traditionalisti, indicat este sa mergeti pe ideea de a angaja o formatie pentru a pune muzica nunta. De retinut ca un dj nu va inlocui cu succes o formatie, mai ales acolo unde oamenii se asteapta ca aceasta sa fie prezenta.

Trebuie sa luati in calcul si calitatea echipamentului care vi se ofera, asta in cazul in care alegeti un dj. Astfel, un pachet complet include sunet si lumini de calitate, iar atmosfera ce urmeaza a fi creata este ajutata si de un sunet de calitate, dar si de lumini pe ringul de dans.

Indiferent de alegerea voastra, nu uitati sa aveti o intrevedere fata in fata cu cei care vor veni sa va puna muzica nunta. Este foarte important sa ii cunoasteti inainte de a-i alege, sa ii ascultati si sa vedeti ce muzica au. Playlist-ul se fa face impreuna cu viitorii miri care vor trebui sa tina cont de preferintele tuturor invitatilor pentru o seara de neuitat.

 

0 Shares
You May Also Like