Cinci sfaturi pentru a vă face şi mai plăcută baia în jacuzzi

0 Shares
0
0
0

Există multe modalități de a vă bucura de cada cu hidromasaj, cum ar fi, de exemplu, să vă aruncați pur şi simplu în apa fierbinte. Dar de ce să nu încercaţi câteva trucuri pentru a vă face experiența în cada cu hidromasaj şi mai bună?

Iată cinci sfaturi care vă vor ajuta să sporiţi bucuria de a vă relaxa în jacuzzi.

1. Căldura potrivită

Veți găsi temperatura dvs. preferată undeva între 37.7° și 40° Celsius. Vă puteţi bucura de temperaturi ușor variate în funcție de temperatura aerului. În general, cu cât este mai frig afară, cu atât mai plăcut este în cadă. În această perioadă a anului, 40° este temperatura ideală, fierbinte la prima atingere, mai ales dacă aveţi norocul să aveţi o cadă cu hidromasaj în aer liber. Vara, unele persoane nu folosesc deloc cada cu hidromasaj, altele continuă să o folosească tot anul, dar la temperaturi ceva mai scăzute.

2. Dispoziția corectă

Într-o cadă cu hidromasaj, poți trece de la morocănos la bine dispus în câteva minute. Două dintre momentele preferate de foarte multe persoane pentru a se bucura de jacuzzi sunt imediat după o zi grea la muncă și înainte de culcare. Stingeţi luminile, aprindeţi câteva lumânări, ascultaţi o muzică relaxantă. De asemenea, uleiurile de aromoterapie create special pentru utilizarea în cadă pot spori relaxarea. Ele trezesc emoțiile și vă îmbunătăţesc starea de spirit.

3. Compania potrivită

Pentru foarte multe persoane, o mare parte din plăcerea creată de o cadă cu hidromasaj este să împărtășească experiența. Cel mai plăcut este să ne bucurăm de căldura liniștitoare a apei în compania unei persoane dragi, atunci când ne putem face timp pentru a face o baie împreună și pentru a ne bucura de o conversație liniștită. Este atât de relaxant încât orice potențiale neînţelegeri dispar înainte să ne dăm seama.

4. Băuturi potrivite

În timpul unei băi în cada cu hidromasaj, trebuie să rămâneți hidrataţi, dar alcoolul nu vă va ajuta. De fapt, alcoolul consumat în jacuzzi crește unele riscuri pentru sănătate. Cei care fac asta pentru prima dată se simt atât de rău mai târziu, încât nu mai repetă greşeala. Încercați băuturi ușoare, poate unele dintre noile băuturi de relaxare, pentru a spori beneficiile de relaxare și detoxifiere ale căzii cu hidromasaj.

5. Momentul potrivit

Douăzeci de minute reprezintă timpul potrivit pentru o singură sesiune. Veți obține beneficiile îmbunătățirii circulației, ritmului cardiac și detoxificării. Nu exagerați cu expunerea la căldură. Puteți reveni oricând mai târziu pentru o a doua sau a treia baie!

O cadă cu hidromasaj este investiția potrivită, mai ales atunci când locuiţi la casă, care vă va oferi privilegiul de a putea face o baie relaxantă oricând doriți, chiar în curtea din spate. Dacă totuşi nu sunteţi pregătiţi pentru această investiţie sau pur si simplu nu aveţi spaţiul necesar pentru o cadă cu hidromasaj în locuinţa dumneavoastră, aveţi oricând opţiunea de a vizita un centru spa din apropiere.

Pe de altă parte, centrele spa, oricât de exclusiviste ar fi, nu vă oferă aceeaşi intimitate ca un jacuzzi propriu. Dar nu vă temeţi, avem soluţia ideală: rezervaţi cîteva zile la un hotel cu jacuzzi in camera in Brasov şi veţi avea propriul jacuzzi în care să vă relaxaţi exact aşa cum doriţi, în timp ce vă bucuraţi de aerul de munte şi de priveliştea încântătoare.

0 Shares
You May Also Like