Te-ai gandit vreodata sa profiti de reduceri pentru a pleca in vacanta?

0 Shares
0
0
0

Campaniile televizate si anunturile de tot felul ne-au creat impresia ca sezonul reducerilor se refera doar la produse electrocasnice sau la articole de vestimentatie care au stat toata varape rafturi, iar acum isi asteapta cumparatorii, pentru ca magazinele sa poata introduce noile colectii.

In realitate, lucrurile chiar asa stau, intrucat reducerile se aplica de obicei la marile magazine si mai putin in spatii neconventionale sau la birouri special create pentru asta. De ceva vreme insa, au aparut site-urile de reduceri, unde clientii pot avea parte de oferte care mai de care mai variate, la care probabil multi nici nu s-arfi gandit.

Cine si-ar fi imaginat, spre exemplu, ca poate avea parte de o sedinta de machiaj profesional la jumatate de pret sau de un tuns si coafat la pret de chilipir, doar in baza unui cupon printat de pe un site de profil?

Mai mult, putem avea parte de sedinte de Spa, masaj anticelulitic sau chiar de ore de echitatie sau de bungee jumping, de salt cu parapanta sau de reprize antrenante de paint-ball, ceea ce arata diversitatea de care putem beneficia atunci cand ne dorim cu adevarat ceva aparte.

V-ati gandit insa ca, navigand pe site-urile de reduceri, ati putea avea ocazia sa calatoriti in locuri in care nici nu ati visat vreodata? Astfel, daca pana acum reducerile erau oferite pentru lucruri concrete, pentru diverse obiecte, astazi avem ocazia sa beneficiem de noile metode de marketing pentru a obtine vacanta mult visata.

Pe site-urile de profil, gasim astazi o oferta variata de vacante si excursii atat in tara, cat si in strainatate. Si nu este vorba neaparat despre oferte last-minute, in care cineva a renuntat la o oferta, iar compania de turism o scoate la vanzare la jumatate de pret.

De exemplu pe https://ikaturism.ro poti gasi cele mai bune oferte pentru Maldive. Acestea sunt exceptii si nu apar decat ocazional, dat fiind ca nu multa lume renunta la un concediu pe care si l-a programat, probabil, cu luni bune inainte.

Vacantele scoase la vanzare pe site-urile de reduceri functioneaza dupa un sistem diferit. E drept, si in aceste cazuri numarul ofertelor este limitat, de obicei acestea avand o perioada de valabilitate, in care clientii se pot inscrie, pentru a putea beneficia de reduceri.

Astfel, putem gasi camere duble in hoteluri sau pensuni la jumatate sau chiar la o treime din pret, iar daca venim cu mai multe recomandari si rezervari, pretul poate scadea chiar mai mult. Este o metoda interesanta de a face vanzari si, uneori, chiar te gandesti ce anume castiga pensiunea sau hotelul care scoate la vanzare astfel de camere, la pret de chilipir.

In realitate, trebuie spus ca astfel de oferte sunt de obicei parte a unor intense campanii de marketing, prin care se incearca popularizarea locatiei, prin alte mijloace decat publicitatea traditionala.

Astfel, in loc sa investesti in casete publicitare in presa si reviste, in spoturi televizate, este preferata oferirea de pachete turistice la pret redus, prin care clientii se pot convinge pe propria piele de autenticitatea ofertelor si de serviciile puse la dispozitie. Nu-i asa ca iti vine sa-ti faci bagajele de vacanta?

0 Shares
You May Also Like