Bine de stiut despre statiunea Mamaia

Bine de stiut despre statiunea Mamaia

0 Shares
0
0
0

Mamaia este cea mai mare si mai cautata statiune de pe tot litoralul romanesc. Statiunea Mamaia este situata in nordul municipiului Constanta si este practic parte a municipiului. Mamaia este situata intre lacul Siutghiol si Marea Neagra avand o latime doar de 300 m, insa o lungime de 8 km.

Statiunea are o capacitate de cazare de 20000 de turisti in 64 de hoteluri, fara sa punem la socoteala ansamblurile rezidentiale recent construite.

In Mamaia puteti o varietate mare de atractii:

1. Parcul de distractie Aqua Magic, cunoscut de toti romanii, chiar si in Europa. Aqua Magic contine: twister, tobogane cu colace, tuburi, jacuzzi, 9 piscine, river, 7 baruri si restaurante, Kamikazze, baby pool.

2. Satul de vacanta. Locul unde nu trebuie neaparat sa fi copil ca sa te tamponezi in acele masinute electrice sau sa faci un tur in casa groazei. Pentru cei curajosi exista “Ciocanul” care te va tine cu sufletul la gura. Multe alte atractii mai puteti gasi in Satul de Vacanta atat pentru familii cat si pentru grupuri de prieteni.

3. Telegondola. Cu exceptia celor cu frica de inaltime, toti turistii s-au plimbat macar odata pentru a se bucura de privelistea minunata a statiunii.

4. Radio Vacanta. Inca din anul 1966 este postul de radio al statiunii.

5. Festivalul de muzica usoara din Mamaia, acesta avand loc in fiecare vara.

6. O multitudine de restaurante si cluburi care se ocupa pana la refuz oferind distractie tuturor turistilor.

Sa nu uitam anul acesta s-au organizat foarte multe concerte (Jessie Jay, Ursus Evolution, Directia 5 si multe altele) care au atras un numar foarte mare de turisti de toate varstele dupa cum spunea si domnul Nicolae Bucovala referitor la statiunea Mamaia, este foarte important sa se implice activ autoritatile locale pentru a creste numarul turistilor prin organizarea unor mari evenimente.

Cu siguranta statiunea Mamaia iti va indeplini toate dorintele, mai putin liniste.

0 Shares
You May Also Like