5 sfaturi pentru începătorii în zborul cu parapanta

0 Shares
0
0
0

Îţi propunem să vorbim pe scurt despre câteva dintre sfaturile pentru începători privind zborul cu parapanta şi să îţi oferim câteva informaţii utile în cazul în care eşti interesat să devii pilot de parapantă.

1. Rezervă un zbor în tandem pentru a ști cum este zborul cu parapanta

Odată ce eşti în aer, experiența de zbor cu parapanta poate fi foarte diferită faţă de ceea ce te așteptai. Acesta este şi motivul pentru care primul nostru sfat este să rezervi un zbor cu parapanta în tandem. Asta îţi va oferi șansa de a zbura cu un profesionist care îţi va arăta cum se simte să zbori ca o pasăre, dar fără stresul suplimentar de a controla situația și aripa uriașă a parapantei care plutește deasupra capului tău.

2. Înscrie-te la un curs de parapantă

Odată ce ai încercat experiența de parapantă și te-ai hotărât că pur şi simplu o iubești, probabil că vrei să o duci mai departe și ai decis că următorul pas este să devii pilot de parapantă. Astfel, dacă ai visat mereu să devii pilot, trebuie doar să te înscrii la un curs de parapantă cu profesioniști atestați.

Odată ce ai primit lecțiile de parapantă, vei primi licența de zbor cu parapanta. Apoi, vei avea șansa să îţi cumperi propriul echipament, în cazul în care nu l-ai primit la Școala de Parapantă. Deși preţul echipamentului poate părea puțin costisitor la început, nu uita că realizarea viselor tale nu are preț!

3. Alătură-te unui club bun de parapantă

Odată ce ai făcut cursul de pilot de parapantă, ai posibilitatea de a zbura în cadrul unui club, aşadar te poți înscrie într-un club de parapantă. Îţi recomandăm insistent fie să încerci să găseşti un club aproape de casă, fie să te înscrii în clubul în care este implicată școala ta de parapantă. Odată ce te alături unui club de parapantă, ai șansa de a interacționa cu alți piloți care își vor împărtăși experiențele și îţi vor oferi sfaturi despre parapantă.

4. Nu zbura singur – fă-ți prieteni și zboară cu ei!

Deși acest sfat poate suna puțin prostesc, este clar că cea mai bună opțiune de a-ți face prieteni cu parapanta este să te înscrii într-un club de parapantă. Cu siguranță, majoritatea dintre ei vor avea mulți ani de experiență şi vei putea învăța de la ei. Acest lucru te va ajuta cu siguranță să progresezi și să îţi îmbunătățeşti abilitățile.

Când îți începi viața de pilot de parapantă, poate fi dificil să iei decizia corectă în legătură cu cel mai bun loc de zbor cu parapanta, care trebuie ales în funcție de mai mulți factori, cum ar fi condițiile meteorologice. Cu toate acestea, dacă ai prieteni piloţi, nu va trebui să îţi faci griji pentru asta, pentru că ei te vor ajuta.

5. Descoperă care este echipamentul potrivit pentru tine

Pe scurt, trebuie să ai în vedere faptul că echipamentul de parapantă este foarte important, iar echipamentul greșit te poate scoate foarte repede din acest sport.

Îţi recomandăm insistent să arunci o privire la ghidurile de parapantă existente online sau, şi mai bine, să ceri sfatul unor experţi care vor fi bucuroși să te ajute să găsești kitul de echipament de parapantă perfect pentru tine!

Dacă eşti în căutarea unor activitati in Brasov, zborul cu parapanta este, cu siguranţă, una dintre activităţile foarte populare în zonă, prin urmare aici ai atât varianta zborului în tandem, cât şi cea a unor cursuri pentru a deveni pilot de parapantă.

0 Shares
You May Also Like

Distante cu avionul

Distantele cu avionul sunt calculate din Bucuresti si alte orase importante. Pot exista unele diferente in functie de…