Ce tipuri de huse puteti folosi la iPhone?

Ce tipuri de huse puteti folosi la iPhone?

0 Shares
0
0
0

Utilitatea unei huse se observa in momentul in care apar probleme cu carcasa smartphone-ului, din cauza zgarieturilor sau socurilor puternice.

Cel mai intalnit tip de husa este montat peste carcasa standard oferita de producator. Scopul acestei huse este de a adauga un strat in plus de protectie in cazul unui impact. O carcasa trebuie sa protejeze de zgarieturi telefonul, exceptie facand bineinteles ecranul, care nu este protejat in cazul unei carcase de telefon.

Acesta este motivul pentru care carcasele sunt folosite impreuna cu foliile de protectie. Porturile si butoanele telefonului sunt de obicei accesibile si cand carcasa este montata, pentru ajustarea volumului, oprirea/pornirea telefonului, facilitarea incarcarii, etc. Pentru protectie maxima trebuie aleasa o carcasa groasa sau un model cu interior moale si pe exterior cu zone de impact protejate cu material cauciucat.

Husele de tip flip cover ofera protectie superioara carcaselor clasice, desi designul lasa de dorit. Grosimea telefonului creste cu cativa milimetri, avantajul fiind ca acestea ofera o foarte buna protectie, acoperind si ecranul cu clapeta care trebuie data pe spate daca vrei sa utilizezi telefonul.

Pe langa protectia ecranului, husele flip cover ofera o foarte buna protectie la impact, colturile iPhone-ului fiind intotdeauna protejate in cazul modelelor de huse mai late decat carcasa smartphone-ului. Avantajul acestor modele consta de obicei in prezenta unei portiuni transparente care poate afisa notificarile importante, fara a fi necesara deschiderea copertii.

Carcasele tip bumper sunt destinate persoanelor care doresc sa pastreze cat mai bine aspectul initial al smartphone-ului, acoperind lateralele telefonului. Daca nu loviti spatele si suprafata ecranului nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca toate colturile telefonului sunt protejate de bumper. Bumper-ele au de obicei margini usor ridicate fata de nivelul ecranului, destul pentru a permite plasarea telefonului  pe o suprafata plata, fara ca ecranul sa intre in contact cu suprafata.

Pouch este un tip de husa care se preteaza transportului in siguranta al telefonului. De obicei este o solutie aleasa de doamne, care doresc protejarea telefonului cand acesta se afla in geanta impreuna cu alte obiecte ascutite, chei, care pot zgaria ecranul, acesta nefiind sensibil doar la atingere.

Daca, spre exemplu, optati pentru un pouch veti gasi suficiente modele accesibile din piele.

Banderola este un tip de husa special realizata pentru iubitorii de sport care prefera sa asculte muzica in timpul alergarii. Banderolele acestea se ataseaza pe brat si protejeaza telefonul de transpiratie si mai ales zgarieturi, tinand cont ca exista foarte multe suprafete dure intr-o sala de sport.

Huse iPhone sunt potrivite pentru cei care detesta schimbarea husei telefonului, ori de cate ori inlocuiesc telefonul mobil. Acestea sunt dotate cu un mecanism special de reglare care permite ajustarea dimensiunilor pentru a acomoda diverse telefoane.

Marele dezavantaj este acela ca nu aveti parte de optiuni atat de variate, cum este cazul unor modele populare de smartphone, insa poate fi o solutie salvatoare, daca sunteti posesorul unui model mai putin popular.

Husele personalizate sunt in cazul in care va ganditi la modele de carcase pe care va puteti scrie numele, sau adauga anumite texte si imagini. In realitate exista o multime de optiuni de a-ti personaliza carcasa de telefon, pornind de la husa standard.

0 Shares
You May Also Like