Cum alegem un aparat apa alcalina?

0 Shares
0
0
0

Apa alcalina este extrem de benefica pentru corpul uman. Aceasta are o serie de nutrienti si de minerale esentiale pentru organism, iar datorita structurii modificate, aceasta apa poate elibera toti acesti nutrienti mult mai rapid in organism decat apa normala.

Aceasta apa se poate obtine doar cu ajutorul unui aparat apa alcalina, un aparat gandit special pentru apa alcalina.

Ce este apa alcalina ionizata?

Apa alcalina ionizata este in primul rand o apa alcalina, insa mai mult decat atat. Apa  ionizata este o apa ce a fost separata in ioni negativi (ioni de hidroxil) si ioni pozitivi (ioni de hidrogen), dar a fost si restructurata la nivel de molecule.

Aceasta separare creaza ioni negativi, reduce marimea moleculelor de apa si le aranjeaza intr-o structura hexagonala.

Rezultatul este o apa alcalina ionizata cu multiple beneficii pentru consumul intern si apa acida ionizata cu multiple beneficii pentru uzul extern (piele, acnee, zgarieturi, rani etc.).

Apa alcalina ionizata este bogata in ioni negativi si implicit in antioxidanti (s-a demonstrat stiintific ca ionii negativi sunt responsabili pentru o sanatate foarte buna), iar apa acida ionizata este bogata in ioni pozitivi, nepotrivita pentru consum dar foarte buna pentru aplicatie externa.

Acesta este procesul de ionizare care produce beneficiile apei alcaline si de care cei mai multi oameni pomenesc si vorbesc.

Procurarea  unui ionizator de apa este o investitie importanta, datorita beneficiilor pe care le are pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Cum alegem un aparat apa ionizata?

Cu siguranta exista diferente de calitate intre ionizatoarele de apa.  Exista modele mai performante si modele mai putin performante.

Modelele din gamele premium, cu performante ridicate si fiabilitate mare sunt intotdeauna mai scumpe decat modelele cu performante si / sau fiabilitate mai mici, dar in timp vei afla ca alegand din gama premium, ai facut alegerea perfecta pentru sanatatea ta si a familiei tale.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi un ionizator apa?

Criterii importante atunci cand achizitionezi un ionizator

Ionizatoarele sunt proiectate sa iti ofere doua lucruri: apa pura si sanatoasa. In primul rand, o apa sanatoasa ar trebui sa nu aiba contaminanti.

Ionizatorul tau se conecteaza la reteaua de apa si primul proces care-l face, este sa filtreaza apa inainte de a o ioniza.

Chiar daca apa de la retea este filtrata si tratata, aceasta nu este total lipsita de contaminanti cum sunt clor, arsenic, plumb,dar si alte metale grele, compusi organici volatili, substante farmaceutice, etc. De aceea, filtrarea foarte performanta este de o importanta critica pentru tine.

Desi toate ionizatoarele folosesc un filtru pentru a purifica apa, nu toate filtrele sunt la fel de eficiente.

Majoritatea filtrelor din ionizatoarele disponibile pe piata au intre trei si cinci trepte de filtrare si folosesc numai carbune activ granulat impreuna cu calciu in diferite forme.

Un ionizator este o investitie pe termen lung pentru sanatatea ta si a familiei tale. Este important ca ionizatorul tau sa produca apa alcalina si ionizata cu parametrii cat mai inalti ai ORP-ului (ionizare negativa cat mai mare) si concentratie de Hidrogen infuzat cat mai mare, la valori optime ale pH-ului (pH intre 8,5 – 10).

Este important sa verifici ce garantie are ionizatorul pe care il cumperi. O garantie extinsa iti arata ca ionizatoarele sunt fiabile si nu se defecteaza in timp si iti ofera linistea ca oricand ai o problema, aceasta se va rezolva.

0 Shares
You May Also Like