Avantajele pielii naturale in fata pielii sintetice

Avantajele pielii naturale in fata pielii sintetice

0 Shares
0
0
0

Deja se stie faptul ca toata lumea pune mare pret pe imagine in zilele noastre, motiv pentru care cu totii ne dorim sa avem o imagine perfecta.

Asta inseamna automat faptul ca nu doar tinuta noastra trebuie sa fie impecabila, ci si accesoriile, pentru ca ele au rolul de a ne completa tinuta.

Tocmai de aceea, femeile ar trebui ca atunci cand isi cumpara accesorii, sa isi indrepte de exemplu atentia spre TotuldinPiele.ro, pentru a-si cumpara de exemplu o geanta de dama din piele, sau un portofel de dama din piele.

Referitor la aceste accesorii din piele, trebuie mentionat faptul ca ele se pot realiza atat din piele naturala cat si din piele sintetica, insa recomandarea tuturor specialistilor in moda ar fi ca toate accesoriile realizate din piele, sa fie din piele naturala 100%.

In primul rand, pielea naturala este mult mai indicata spre deosebire de pielea sintetica datorita faptului ca este mult mai rezistenta si mult mai durabila in timp.

Plus de asta, au aparut o multime de tehnologii de prelucrare a pielii, astfel incat accesoriile din piele nu doar ca sunt mult mai rezistente, insa isi pastreaza aspectul minunat chiar si odata cu trecerea timpului.

Un alt motv pentru care se merita sa isi cumpere femeile accesoriile din piele naturala, ar fi acela ca aceste accesorii transmit un mesaj stilistic impresionant. Despre piele se spune ca este un etalon al elegantei, insa datorita faptului ca este un material versatile, pielea se poate folosi chiar si pentru realizarea unor articole vestimentare sport sau casual.

Asadar, femeile care poarta o geaca din piele, incaltaminte din piele, o curea din piele, un portofel sau o geanta din piele, produse realizate din piele 100% naturala, pot sa transmita putere, naturalete, eleganta si stil.

Mai mult decat atat, pielea este un material flexibil, in ciuda faptului ca este un material foarte rezistent. Stim cu totii faptul ca articolele de vestimentatie, dar si accesoriile din piele, odata cu trecerea timpului nu doar ca raman la fel de rezistente, dar isi pastreaza forma si devin mult mai flexibile.

Din pacate, daca stam sa discuta despre accesoriile realizate din piele naturala, trebuie sa mentionam aici faptul ca acestea au preturi destul de mari in comparatie cu articolele vestimentare sau cu accesoriile realizate din piele sintetica.

Mai mult decat atat, pielea naturala costa si mai multi bani, si necesita si mai mult timp de prelucrare, asa ca pe undeva este si normal ca toate produsele realizate din acest material sa fie ceva mai scumpe, insa cum calitatea primeaza, ideal ar fi sa se aleaga mereu produsele din piele naturala.

Singurul dezavantaj mare al pielii naturale ar fi permeabilitatea, astfel ca in anumite situatii se poate ca articolele de vestimentatie sau accesoriile din piele sa absoarba apa, insa pielea care este intretinuta corespunzator, va face fata cu succes oricarei ploi.

Asadar, acestea fiind spuse, cu siguranta toate femeile care au de gand sa isi cumpere accesorii sau articole de vestimentatie din piele, pot sa aleaga cu incredere produsele respective.

0 Shares
You May Also Like