Alege spatiul potrivit pentru biroul tau in Cluj

Alege spatiul potrivit pentru biroul tau in Cluj

0 Shares
0
0
0

In cazul in care esti in cautare de spatii birouri Cluj chirie, Eden Imobiliare ofera oportunitatea de a inchiria intr-o zona centrala, fie ca ai in calcul un ansamblu imobiliar dotat cu facilitatile necesare atat societatilor, cat si angajatilor lor, sau de un spatiu separat, intr-o cladire dintr-o zona linistita.

Indiferent de profilul afacerii pe care il dezvolti, este necesar un spatiu situat intr-o zona cu acelasi specific sau apropiat de acesta. Pentru ca o afacere sa fie de succes, ai nevoie de mai mult de vizibilitate stradala, de pozitie in locatia potrivita.

Oferta Eden Imobiliare aduce pe piata de inchirieri spatiile de birouri la care visezi de mult timp, acea oaza destinata libertatii  de exprimare si a lucrurilor frumoase pe care le doresti de succes intr-o perioada de dezvoltare si munca. Variantele expuse, oferta bogata pe care o ai la dispozitie este perfecta cerintelor tale, prin faptul ca este situata in zona preferata a orasului.

Spatiile pentru birouri de inchiriat disponibile in oferta Eden Imobiliare sunt potrivite activitatilor de birou. Alege locul ideal pentru compania ta.

Spatiile pentru birouri de inchiriat in zone potrivite din Cluj Napoca dispun de o buna vizibilitate a organizatiei si a modului in care aceasta opereaza. Descopera si inchiriaza spatii pentru birouri in functie de nevoile afacerii tale!

Vadul comercial tine de o responsabilitate proprie in care trebuie investit. Tine cont de calitatea dotarilor din spatiu, de eventualele compartimentari vi-a vis de solicitarile afacerii.

De asemenea, daca esti sigur pe afacerea desfasurata, alege inchirierea pentru o perioada indelungata.

Eden Imobiliare a fost infiintata in 2006, ca urmare a identificarii unei reale nevoi a pietei imobiliare din Cluj de imbunatatire a serviciilor de consultanta in domeniu.

Un spatiu de birou este necesar sa atraga oamenii. Cluj-Napoca este unul dintre cele mai mari centre urbane ale României, centru al industriilor creative. Gazduieste sedii pentru companii IT. Dezvoltarea software este una dintre cele mai productive industrii.

Zona din jurul orasului este in mare parte acoperita cu paduri, iar clima Clujului este placuta, de tip continental moderata. Orasul dispune de o arhitectura imbinata cu stilurile gotic si baroc.

0 Shares
You May Also Like