Cu ce pot fi imbracate scarile din interiorul si exteriorul locuintei?

0 Shares
0
0
0

Cu-ce-pot-fi-imbracate-scarile-din-interiorul-si-exteriorul-locuinteiCand lucrezi in domeniul constructiilor trebuie sa acorzi o mare atentie detaliilor, indiferent daca vorbim de interiorul sau de exteriorul unei case. Nu conteaza doar fundatia sau structura casei, ci si alte aspecte de o importanta covarsitoare.

Pentru o constructie cat mai solida, cel mai bine e sa apelezi la specialisti. Cei mai buni specialisti ii gasesti la firmele de constructii ca Avangart.

Cei de la Avangart ofera o multime de tipuri de servicii, de la confectii metalice, pana la amenajari interioare. Ei pot ridica atat case de la zero, dar iti pot si renova vechea casa. Cauta-i cu incredere si vei vedea ce inseamna cu adevarat o firma de constructii de calitate superioara.

Cand vorbim de confectii metalice ne gandim la grinzi metalice, platforme, porti, scari si alte tipuri de confectii care pot fi construite din metal. In privinta scarilor, daca acestea sunt construite din metal, lucrurile sunt destul de simple, deoarece nu trebuie imbracate.

Vorbim insa de scari din metal, nu cu structura metalica. Acestea sunt intalnite in general la subsoluri, poduri, in exteriorul cladirilor sau in alte locuri unde sunt potrivite. Insa, daca vorbim de scarile care sunt realizate din alte tipuri de materiale, acestea trebuie imbracate pentru a-i da locuintei un aspect cat mai placut.

Cu ce pot fi imbracate scarile? Cu mai multe tipuri de materiale. Alegerile se fac in functie de localizarea scarilor (cele din exterior trebuie sa fie imbracate intr-un material rezistent pentru factorii de mediu din exterior) sau in functie de preferintele pe care le poate avea un proprietar.

Daca vorbim de scarile din interiorul unei locuinte, o idee buna ar fi sa le imbraci cu lemn. Lemnul da un aspect deosebit scarilor, se monteaza usor si este rezistent. Totodata, in interior poti imbraca scarile si cu parchet. Insa, aici poti intampina o probelma destul de grava si anume alunecarea.
Pe parchetul laminat se poate aluneca destul de usor, fapt pentru care trebuie sa ai mare grija. Sunt persoane care prefera pentru scarile din interior mocheta. Exista mai multe tipuri de mochete.

Acestea pot fie acoperi toata scara, fie doar partea de pe mijloc, in cazul in care scarile sunt realizate din lemn de exemplu si au un aspect placut. Pentru interior mai pot fi folosite la scari si placile de ceramica. Acestea dau scarilor un aspect elegant si sunt rezistente in timp. Ai insa grija sa alegi placi de ceramica pe care nu se aluneca.

In privinta scarilor din exterior, acestea trebuie sa fie placate cu materiale rezistente, deoarece in mod categoric peste scarile din exterior ploua, ninge, etc. Pentru exterior e recomandat a se folosi placile de ceramica, gresia de exterior si alte materiale rezistente si bineinteles antiderapante.

Acorda o atentie deosebita scarilor si construieste-le in asa fel incat sa fie rezistente si sa arate foarte bine. Daca nu te pricepi, apeleaza la specialistii de la Avangart. Ei iti vin rapid in ajutor cu cele mai potrivite solutii si sfaturi.

0 Shares
You May Also Like

Distante cu avionul

Distantele cu avionul sunt calculate din Bucuresti si alte orase importante. Pot exista unele diferente in functie de…