Visul copilariei: Casuta in copac

Visul copilariei: Casuta in copac

0 Shares
0
0
0

Haideti sa recunoastem, oare cine nu a visat atunci cand era copil sa aiba o casuta in copac in care sa se ascunda impreuna cu prietenii de parinti, sa organizeze petreceri in pijamale si planuri pentru tot felul de jocuri si sa faca acolo toate nazbatiile posibile?

Ei bine, daca ai ajuns in momentul in care tu esti parintele de care copiii viseaza sa se ascunda si ai norocul sa stai la casa si sa ai o gradina sau o curte mare in care exista macar 1 arbore batran si inalt,  este momentul sa nu mai eziti si sa realizezi ca nu exista niciun motiv pentru care nu ar trebui sa te apuci sa construiesti o casuta in copac.

Pe langa faptul ca va reprezenta cel mai frumos cadou pentru cei mici, poate fi si un loc perfect in care te poti retrage ori de cate ori ai nevoie de liniste si relaxare.

Intr-adevar, acest proiect necesita foarte multa atentie, insa in ciuda aparentelor casutele din copac sunt destul de usor de construit, iar costurile sunt mult mai mici decat crezi.

Vei vedea pe parcurs ca se va dovedi a fi un proiect incredibil de distactiv si care iti va solicita imaginatia la maximum, pentru ca in final, drept recompensa vei avea un loc al tau in care te vei putea relaxa la inaltime si bucuria copiilor tai te va convinge instantaneu ca tot efortul a meritat!

O casuta in copac va deveni o mare bucurie pentru toti cei care iti trec pragul si mai ales pentru copiii tai. Poti sa te asiguri ca scarile de urcare in copac sa fie foarte stabile si protejate, eventual atat ca décor cat si ca element de siguranta pentru semnalarea treptelor, poti contura scarile cu un furtun LED.

Cu siguranta cei mici se vor bucura si vor profita de fiecare ocazie pentru a sta in mica lor “fortareata”, iar bucuria din ochii lor te va face sa vezi ca a meritat tot efortul.

Atentie, nu subestimati complexitatea acestui gen de proiect, pentru a construi o casuta in copac stabila si sigura este ideal sa gasiti un copac cat mai viguros cu cateva brate rezistente.

In ceea ce priveste mobilierul din interiorul casutei tale din copac, acesta trebuie sa fie cat mai minimalist si sumar cu putinta, pentru a nu ingreuna constructia.

Pe langa faptul ca ar fi extrem de grele, o canapea, un fotoliu si niste scaune sunt mult prea anoste si clasice, iar in locul lor puteti folosi cu brio saltele gonflabile, perne moi sau chiar scaune gonflabile colorate special destinate copiilor. Astfel locul va avea un accent modern fara a fi constructia supusa unei presiuni de greutate prea mare, iar daca doriti sa redecorati nu este deloc greu, totul fiind usor de transportat.

Daca vorbim despre aspectul exterior al casutei din copac, acesta trebuie sa reflecte cat mai mult personalitatea ta si a copiilor, sa fie vesel si cu accente moderne, impodobit cu luminite si accesorii, care, de ce nu, se pot schimba periodic, pentru a fi in ton cu sezonul sau cu sarbatorile curente.

Este recomandat sa aveti  mereu in vedere faptul ca nu este un proiect simplu si ca probabil va ocupa destul de mult timp, insa tot ceea ce trebuie sa conteze este momentul final in care o sa puteti admira linistiti rezultatul, iar asta va merita cu siguranta, toata truda.

0 Shares
You May Also Like