Tot ce trebuie sa stiti despre bolile cardiace

Tot ce trebuie sa stiti despre bolile cardiace

0 Shares
0
0
0

In cazul in care aveti cunostinte care sufera de diferite afectiuni cardiace, sau in cazul in care pur si simplu va dorit sa aflati cat mai multe informatii despre acestea, acest articol poate fi sursa dvs. de informatie. Veti putea descoperi informatii pretioase despre anumite afectiuni, asa ca va invitam sa parcurgeti articolul pana la final.

Cum pot scadea tensiunea arteriala prin dieta?

Consumul unei diete sanatoase pentru inima este una dintre cele mai bune metode de a ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Limitarea consumului de sare si consumarea multor cereale integrale, a fructelor, a legumelor si a produselor lactate cu continut scazut de grasimi, cum ar fi dieta DASH (Dieta Abordari pentru Stoparea Hipertensiunii), poate ajuta la scaderea semnificativa a tensiunii arteriale.

Cum se trateaza boala valvulara?

In functie de cat de grava este boala valvului cardiac, optiunile de tratament recomandate de catre specialistii de la Cardio Clinic pot varia. Unii pacienti cu afectiuni minore ale valvei pot sa nu necesite tratament. Cu toate acestea, pacientii cu boli mai severe pot necesita medicatie, proceduri medicale sau interventii chirurgicale pentru corectarea starii lor.

Ce este un defect septal ventricular?

Un defect septal ventricular (VSD) este o deschidere in perete care imparte camerele inferioare ale inimii. VSD este de obicei diagnosticata la nastere si, daca este lasata netratata, poate provoca afectiuni pulmonare pe masura ce copiii devin mai in varsta.

Cat de frecvente sunt defectele cardiace?

Deficientele cardiace sunt cel mai frecvent tip de defect de nastere, care afecteaza aproximativ 1% din totalul nasterilor din Statele Unite in fiecare an.

Care sunt optiunile de tratament pentru apnea de somn, in cazul unei persoane cu trei stenturi plasate in inima sa si un ICD implantat?

Cu siguranta aici este foarte important modul in care a fost diagnosticata apneea de somn, si ideal ar fi un studiu formal de somn pentru a determina gradul de apnee in somn. Pe baza acestor rezultate, medicii pulmonari vor decide daca apnea de somn trebuie abordata.

Cel mai adesea, optiunile pentru tratamentul apneei de somn ar viza cauza apneei de somn. Apnea obstructiva de somn (OSA) este cauzata de obstructia cailor respiratorii. Apneea centrala de somn este cauzata atunci cand creierul nu semnaleaza corect muschii respiratori pentru a respira. Riscurile pentru apneea de somn includ: sex masculin, excesul de greutate, amigdale mari / tesut moale, maxilar mic, gat mare, GERD, obstructie nazala (ca un sept deviat).

Daca diagnosticul este apnee in somn obstructiv, tratamentul se va concentra pe reducerea cauzei: pierderea in greutate, amigdalectomia si adenoidectomia, tratamentul cu GERD. Tratamentul pentru OSA ar fi CPAP (o masina pentru a mentine caile respiratorii deschise) sau un dispozitiv pentru gura.

Chirurgia poate fi efectuata pe maxilar, tesut moale sau septum nazal daca este justificata, dar majoritatea ar incerca mai intai tratamentele mai putin invazive.

Ce este preeclampsia?

Preeclampsia este o afectiune grava care isi face aparitia in momentul in care femeile dezvolta hipertensiune arteriala in timpul celui de-al doilea sau al treilea trimestru de sarcina. Aceasta afectiune afecteaza oriunde de la 2-8% din sarcini, iar in cazul in care este lasata netratata, poate duce la complicatii grave pentru mama si copil.

0 Shares
You May Also Like