Tipuri de bariere folosite pentru parcari

Tipuri de bariere folosite pentru parcari

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, cei care au posibilitatea de a controla traficul dintr-o parcare, pot alege sa opteze atat pentru bariere parcare manuale, cat si pentru bariere automate pentru parcare.

Barierele manuale, dupa cum le spune si denumirea, sunt acele bariere actionate in mod manual, pentru a permite accesul masinilor intr-o anumita parcare, sau totodata pentru a interzice accesul masinilor in parcarea respectiva.

Este important de mentionat faptul ca aceste bariere manuale, sunt mult mai putin costisitoare decat barierele automate pentru parcare, insa cei care opteaza pentru bariere manuale pentru parcare, nu se pot bucura de acelasi confort, de care se bucura cei care opteaza pentru bariere parcare automate.

Atunci cand vorbim despre aceste bariere automate pentru parcare, nu cred ca mai are rost sa precizez faptul ca acestea vor avea costuri de achizitie mult mai mari, in comparatie cu barierele manuale.

Ei bine, acest tip de bariere, vine si cu o serie de avantaje pentru cei care opteaza pentru ele, iar in continuare vei putea afla cateva astfel de avantaje.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca structura de rezistenta a acestui tip de bariere pentru parcare, permite utilizarea acestora atat intr-un mediu exterior, unde de multe ori conditiile meteo pot sa fie nefavorabile, dar permite utilizarea lor si in spatiile inchise, iar aici amintim parcarile interioare.

Daca stam sa vorbim stric din punct de vedere estetic, aceste modele de bariere automate se pliaza perfect stilului urban, care prevede folosirea in mare parte a elementelor din metal, iar tinand cont de designul robust al barierelor, acestea pot fi cea mai buna solutie pentru orice tip de parcare.

In momentul in care aceste bariere sunt utilizate intens, cu siguranta te vei gandi la faptul ca trebuie sa suporti anumite costuri pentru intretinerea barierelor. Acest gand iti poate disparea din minte, pentru ca nu trebuie sa suporti nici un cost pentru intretinerea barierelor.

Vei putea sa iti indrepti atentia spre mai multe tipuri si modele de bariere pentru parcare, insa in cazul in care parcarea unde se doreste montarea unui astfel de sistem este foarte des frecventata, atunci ar fi bine sa iti alegi o bariera care poate functiona pana la 50.000 de cicluri de deschidere – inchidere pe zi.

Ei bine, barierele pentru accesul in parcari, mai detin si o alta serie importanta de avantaje, printre care sporirea gradului de control si protectie in interiorul parcarii. Acest lucru este evident, pentru ca nu va mai avea toata lumea accesul in parcare, iar astfel, in cazul unor mici probleme aparute, acestea se vor remedia rapid.

Faptul ca barierele automate functioneaza chiar si de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi, reprezinta un alt avantaj, pentru ca nu va mai trebui ca bariera sa fie actionata manual.

Acest lucru ajuta si la un mai mare confort, pentru ca este mai placut ca bariera sa functioneze din telecomanda, decat actionata manual, mai ales atunci cand afara timpul nu este unul tocmai placut.

Asadar, atunci cand vrei sa achizitionezi o bariera pentru parcare, cu siguranta este indicat sa optezi pentru un sistem automat.

0 Shares
You May Also Like