Sfaturi pentru a va alege cerceii in functie de tipul fetei

Sfaturi pentru a va alege cerceii in functie de tipul fetei

0 Shares
0
0
0

Femeile iubesc bijuteriile, si cu siguranta adora cerceii. Cele mai multe femei care isi cauta bijuteriile potrivite, sunt femei tinere, insa exista si femei care deja au trecut de pragul varstei de 40 de ani, si care isi cumpara periodic cercei Statement Lungi, sau diferite alte astfel de accesorii.

Cerceii sunt o modalitate minunata de a va ridica fata si de a va arata elegant si fabulos dupa 40 de ani. Dar aveti grija sa nu faceti greseala de a purta cercei care sunt „cu stil”, dar nu vi se potrivesc cu adevarat. Exista multe lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti perechea potrivita. Iata cateva sfaturi pentru a-l intelege corect.

POTRIVESTE-TI CERCEII CU FORMA FETEI TALE

Cerceii iti pot face fata sa para larga, subtire, lunga sau grasa, in functie de forma fetei tale.

FATA IN FORMA DE TRIUNGHI INVERSAT

Daca fruntea este cea mai larga parte a fetei, rotind in jos spre o barbie mai ingusta si orientata, atunci aveti o forma a fetei triunghi inversat. Aceasta forma este similara cu o fata in forma de inima, dar diferenta este ca forma inimii este mai scurta. Pentru a echilibra forma fetei in forma de triunghi inversat, alege cercei care dezactiveaza fruntea lata si creeaza iluzia de latime la nivelul maxilarului. Cercei candelabru sau lacrima functioneaza bine.

FATA OVALA

Fata ta este ovala ca un ou? Puteti purta aproape orice forma, dar cerceii triunghiulari sau stifturile simple va vor arata cel mai bine pometii frumosi!

FATA ROTUNDA

Daca chipul tau este circular, adica cel mai lat la pometi, fara conicitate pana la barbie, atunci ai o fata rotunda.

Cerceii cu picaturi sau alunecari iti vor alungi fata si o vor face sa para mai subtire. Evita cerceii circulari mari, cercurile si stifturile cu nasturi care accentueaza doar rotunjimea. De asemenea, stai departe de cerceii cu picatura cu un disc rotund. Rotunjimea iti va face fata sa para mai rotunda.

FATA IN FORMA DE INIMA

Daca fruntea este mai lata decat obrajii si jumatatea inferioara a fetei se ingusteaza ca o inima, atunci ai o fata in forma de inima.

In acest caz, trebuie sa va contrabalansati barbia ascutita cu cercei candelabru sau lacrima. Cerceii care sunt mai largi in partea de jos decat ajutorul de sus completeaza portiunea inferioara a fetei tale, astfel incat fata ta este mai echilibrata.

FATA LUNGA SI INGUSTA

Daca aveti o fata lunga si subtire, alege cercei care subliniaza latimea fetei.

Stifturi, cercei clustered, pericole scurte, cercuri de dimensiuni medii pana mari. Orice cercei rotunzi va vor largi fata si o vor face sa para mai plina.

FATA PATRATA

Galele cu maxilare patrate largi (fruntea si linia maxilarului sunt latimi similare) trebuie sa inmoaie marginile dure ale fetei.

Pentru a face acest lucru, mergeti la cercei cu dimensiuni medii-lungi, cu margini rotunjite. Formele ovale inmoaie lucrurile, iar cerceii circulari si cerceii de cerc functioneaza bine. Stai la distanta de stifturile patrate sau de orice fel de cercel cu un patrat, intrucat nu intareste decit obrazul.

0 Shares
You May Also Like