Se merita sa iti cumperi un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Fiecare utilizator, isi doreste sa isi poata cumpara un echipament de o calitate superioara la un pret cat mai mic, iar in ceea ce priveste laptopurile, se pare ca acest lucru uneori este posibil.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop, cu siguranta te vei gandi ca iti doresti un echipament care sa fie cat mai bun, si de care sa te poti folosi foarte mult timp, insa cu siguranta un laptop bun, pentru fiecare persoana in parte, poate sa insemne total altceva.

De exemplu, un pasionat de gamming, mai mult ca sigur va considera bun doar un echipament pe care daca il va folosi, ii va putea satisface toate nevoile. Pentru o astfel de persoana, cu siguranta un laptop pe care sa il foloseasca doar pentru a naviga pe internet, ori pentru a asculta muzica, nu va fi un echipament bun.

 

Deci, dupa cum spuneam, un laptop bun, este acel echipament care poate sa indeplineasca toate sarcinile pe care i le vei atribui, cu succes.

In cazul in care insa, ai nevoie de un echipament pe care sa il folosesti in interes personal, insa ai de gand sa soliciti destul de mult echipamentul, atunci va trebui sa iti alegi un model care sa fie cat se poate de performant.

Cu siguranta sunt o multime de utilizatori care folosesc laptopul pentru a lucra de acasa, sau pentru a avea instalate tot felul de programe sofisticate, insa in aceste situatii, va fi nevoie fie de un model de laptop nou, fie de un model de laptop refurbished. Aceste laptopuri cu siguranta vor face fata unor astfel de asteptari.

Cei mai pretentiosi vor alege un model nou, si asta nu pentru ca ar avea nevoie de un astfel de echipament, ci mai degraba pentru ca nu vor un laptop care a mai fost folosit in trecut si de catre alte persoane.

In situatia in care iti doresti un echipament care sa fie destul de performant, dar care sa nu fie foarte costisitor, atunci fara doar si poate, cea mai buna alegere ar fi un echipament refurbished. Sunt o multime de situatii in care un astfel de model este mai performant decat un model nou.

Si daca ar fi sa ne gandim putin la faptul ca aceste echipamente au fost reconditionate, ceea ce inseamna ca toate componentele care nu functionau la parametri optimi au fost schimbate cu alte piese noi, atunci cu siguranta am intelege ca de fapt un model refurbished ar fi cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre un laptop.

In schimb, daca ai nevoie de un echipament pe care nu il vei solicita foarte mult, ci mai degraba il vei folosi seara cand te intorci de la servici, pentru a asculta muzica preferata, pentru a urmari un serial, sau pentru a naviga pe internet, atunci nici nu prea ai nevoie de un echipament foarte performant.

Asadar, daca nu vei suprasolicita echipamentul, ci il vei folosi in scopuri simple, atunci mai mult ca sigur, se merita sa iti cumperi un laptop second hand.

Deci, pentru ca atunci cand ai nevoie de un laptop, pentru ca doar tu stii ce buget ai si ce asteptari ai de la echipament, alegerea iti apartine in totalitate.

0 Shares
You May Also Like