Poti avea o postura corecta cu ajutorul unei saltele cu fermitate mare, special realizata pentru persoanele supraponderale

Poti avea o postura corecta cu ajutorul unei saltele cu fermitate mare, special realizata pentru persoanele supraponderale

0 Shares
0
0
0

 Postura este foarte importanta. Daca ai o postura corecta ai si o sanatate buna. Poti obtine acest lucru prin constientizarea deplasarii si a modului in care stai, prin a face miscare sau prin a dormi corect. Salteaua este semnificativa pentru modul in care iti ingrijesti coloana vertebrala.

O saltea cu o fermitate mare poate sa te ajute sa obtii ceea ce ti-ai propus. SomnArt.ro ofera multiple tipuri de saltele si accesorii pentru un somn linistit si odihnitor. Poti alege sa cumperi o saltea pentru persoane supraponderale rezistenta la greutate, care sa te ajute sa corectezi postura si sa mentii sanatatea coloanei tale.

De asemenea, o sa vezi anumite imbunatatiri in ceea ce priveste detensionarea musculara si modul in care te simti atunci cand te trezesti. Iata cateva atribute ale unei saltele cu fermitate mare, special conceputa pentru persoanele care au o greutate mai mare, care te pot ajuta sa ai o postura corecta:

  1. Importanta fermitatii mai mari

Este foarte important sa ai o saltea cu o fermitate mai mare atunci cand vrei sa obtii ocorectare a posturii. Modul in care te ajuta este printr-o deformare controlata a miezului saltelei. Materialele alese sunt de asa natura incat sa fi potrivite pentru o pastrare intacta a calitatii in timp.

Miezul nu se deformeaza mult, revine imediat la forma initiala si are o duritate si o densitate mai mare decat in cazul unei saltele obisnuite. Fermitatea este importanta pentru a nu te afunda in saltea si a nu deforma coloana in timpul somnului. Fermitatea iti permite sa iti pastrezi oasele aliniate corect.

  1. Compozitia si modul de alcatuire este foarte important pentru calitatile saltelei

Compozitia saltelei SomnArt XXL pentru persoanele supraponderale, este alcatuita din poliuretan si spuma de memorie. Spuma de memorie are un strat de 3 cm, iar poliuretanul are 22 de cm. Miezul este cu o densitate si o duritate mare si acest lucru asigura o buna rezistenta in timp.

  1. Coloana ta este protejata, iar spuma cu memorie este perfecta pentru detensionare musculara

Datorita fermitatii coloana ta este perfect protejata. Iar prezenta spumei de memorie iti sustine detensionarea musculara si o relaxare completa pe parcursul noptii. O sa te simti bine intreaga zi dupa un somn odihnitor.

  1. Daca stai mult pe scaun in timpul zilei, ai nevoie de un somn odihnitor pe o saltea cu fermitate mare si care nu se deformeaza usor

Exista foarte multe meserii care implica statul pe scaun pentru multe ore de-a lungul zilei. O saltea cu fermitate mare te poate ajuta sa ai grija de coloana ta, prin nedeformare, si sa ai un somn linistitor.

  1. Greutatea ta este bine sustinuta cu ajutorul acestei saltele si ea rezista foarte bine in timp

Daca ai o greutate mai mare, peste 100 de kg, atunci solutia unui somn corect si a unei posturi bune, este chiar salteaua SomnArt XXL. O sa te protejeze si o sa te simti bine pentru mult timp.

0 Shares
You May Also Like