Modele de flori artificiale la care nu te-ai fi gandit niciodata

0 Shares
0
0
0

A existat o perioada in care a-i oferi cuiva un aranjament din flori artificiale reprezenta o ofensa sau, in orice caz, un gest cat se poate de nepotrivit. Cel putin la aniversari, se ofera doar flori naturale, astfel incat orice vine din zona artificialului este privit cu reticenta.

Astazi insa, atunci cand spui flori artificiale, nu te mai referi doar la celebrii trandafiri in culori tipatoare, confectionati din plastic de proasta calitate. Astazi, industria de flori artificiale este una in crestere, daca stam sa ne gandim numai la zecile si sutele de evenimente care au loc intr-un oras in decursul unei saptamani.

Aranjamentele de flori artificiale imita aproape perfect florile naturale, astfel incat este dificil, daca nu imposibil sa faci o deosebire fara sa le pipai ori sa le mirosi. Dincolo de aspectul apropiat de cel natural, florile artificiale iti aduc o multime de beneficii. Sa vedem, asadar, cateva dintre acestea.

Un prim lucru pe care ar trebui sa-l stii despre flori artificiale este ca acestea pot dura, practic, o vesnicie. Daca sunt bine intretinute si nu sunt jumulite de copii sau de animalele de casa, acestea isi pastreaza forma si culoarea ani de zile.

Un alt lucru important este ca florile artificiale din ziua de astazi sunt confectionate din materiale de calitate, care iti dau impresia ca sunt perfect naturale. Diversele combinatii de polimeri, in combinatie cu materiale textile sau cu hartie pot face minuni pentru o sala pe care o doresti decorata de nunta sau pentru un botez.

De asemenea, aranjamentele din flori artificiale sunt perfecte pentru spatii expozitionale sau sali de asteptare, unde vizitatorii pot fi intampinati intr-o atmosfera placuta si prietenoasa, chiar fara sa cheltui in fiecare zi bugetul pe flori naturale si pe personal care sa le ingrijeasca.

Acesta este motivul pentru care multe dintre florile artificiale pe care le vedem astazi par atat de autentice, incat nu-ti dai seama de asta pana nu te apropii sa le mirosi sau sa pui mana pe ele. Practic, tehnica permite astazi confectionarea oricarui tip de flori artificiale.

Incepand de la clasicii trandafiri, pe care nici nu-i deosebesti de cei reali, poti alege crini, orhidee sau chiar minunate flori de camp, cu frunze si tulpini ce imita in cele mai mici detalii formele naturale.

Dincolo de aceasta insa, avantajul principal al florilor principale este ca acestea sunt extraordinar de ieftine.

Practic, un ghiveci sau un alt vas cu flori artificiale poate ajunge la jumatate fata de un banal buchet de flori. Diferenta dintre ele este ca, daca buchetul il arunci peste o zi sau doua, florile artificiale s-ar putea sa fie la fel de proaspete si peste zece ani.

0 Shares
You May Also Like