Moda este un limbaj – gentile pot fi cuvintele

Moda este un limbaj – gentile pot fi cuvintele

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre moda, avem atatea lucruri sa detaliem, mai ales intre noi, femeile, in primul rand ne referim la imbracaminte si incaltaminte, dar nu putem lasa pe loc secundar, gentile, ca accesorii utile si mereu in pas cu moda, de aceea putem spune ca, daca moda este un limbaj, gentile pot fi cuvintele.

Si daca moda se schimba, schimbam si gentile. Si genti piele dama se schimba in functie de moda, se adapteaza la noile tendinte.

Daca moda este un limbaj, adica este exprimarea personalitatii fiecareia dintre noi, se mai spune „haina face pe om”, dar aici se tot discuta daca este asa sau nu, din punctul de vedere al unui designer, este adevarat, moda inseamna atitudine, frumusete, starea de moment, si multe alte aspecte care pun in valoarea orice persoana, iar limbajul se foloseste de cuvinte, desigur ca moda are si ea cuvintele sale, care in acest caz, pot fi gentile, ca accesorii care se asorteaza imbracamintei sau incaltamintei.

Se spune ca o geanta trebuie sa se asorteze, de exemplu, cu incaltamintea, la culoare, asa era o tendinta preferata, sau dimpotriva, geanta sa fie punctul de culoare, diferenta de remarcat intr-o tinuta. Sau geanta care se asorteaza cu o rochie, sau un palton, din nou este la alegerea oricarei persoane feminine.

Genti piele dama pot fi alese sa fie utile si la moda, in functie de personalitatea oricareia dintre noi, de bugetul de care dispunem, de ocazia in care le folosim, de dorinta de a fi mereu in pas cu moda, de a schimba gentile in functie de sezonul respectiv.

Suntem dependente de frumos, si ne exprimam foarte bine cand adoptam tinute frumoase, la care purtam genti frumoase. Sa fim deci foarte atente in alegerea cuvintelor care exprima moda, adica alegerea gentilor pe care le purtam zilnic sau la ocazii speciale.

Aveti de ales intre foarte multe modele de genti, fiecare cu o culoare speciala, cele mai usor de asortat raman gentile de culoare neagra, care se adapteaza oricarei tinute, si au cele mai mari vanzari.

Dar pentru cele care aceasta culoare nu reflecta foarte mult din personalitatea lor, au de ales dintr-o gama variata de culori, pentru care insa trebuie sa fie foarte atente, pentru ca asa cum cuvintele le combinam in propozitii si trebuie sa stim sa le alegem bine, la fel si culorile gentilor trebuie sa fie alese in functie de anumite criterii de combinare a culorilor.

Este un fel de arta, pe care insa foarte multe dintre persoanele feminine o stapanesc cu maiestrie, frumosul fiind atributul feminitatii.

Mereu in pas cu moda, dar si mereu in cautarea celor mai bune genti, alegerea tine si de personalitate, dar si de buget, tine de multe aspecte, este insa clar ca toate avem genti, tinem mult la a avea o geanta foarte buna, dar si foarte frumoasa, care sa ne reflecte starea, sa avem atitudine, sa fie utila, ce combinatie pretentioasa, dar destul de usor de realizat cu intuitia feminina!

0 Shares
You May Also Like