De unde cumpara nasa trusoul de botez?

De unde cumpara nasa trusoul de botez?

0 Shares
0
0
0

TRUSOUL DE BOTEZ – este oferit in dar bebelusului de catre nasi, in semn de dragoste si pretuire. Aici, in calitate de nasa a bebelusului ai cel mai mult de munca, mai ales in cazul in care esti o nasa moderna. Mai exact, in acest caz ai de ales dintre multe multe multe optiuni, cu preturi pentru toate buzunarele, toate acestea fiind deosebit de foarte frumoase.

Si cum iubitoarea de moda din tine nu este deloc usor de satisfacut, in mod evident vei incerca sa iti imaginezi cum i-ar veni mititelului costumatia de marinar, de printisor, sau sa fie complet in alb sau poate inconjurat de prietenii Disney? De-asemenea, daca trebuie sa fii nasa unei fetite, ti-o vei imagina cum arata printesa.

Pur si simplu e greu de ales trusoul de botez perfect, tinand cont de faptul ca la Botez de Poveste exista atat de multe variante, una mai atractiva decat cealalta, insa intr-un final vei alege cu siguranta trusoul potrivit.

Setul pe care in calitate de nasa il vei alege, trebuie sa contina tot ce are un copil la botez, iar aici ne referim la urmatoarele elemente: prosopul de bebe, cel de preot, panza de mir, sticluta de mir, fasa si sapunul.

Designerii de la Botez de Poveste s-au gandit ca s-ar putea sa fie o misiune destul de complicata pentru tine sa le potrivesti pe toate in cele mai mici detalii, asa ca special pentru tine au creat o multime de trusouri de botez.

In cazul in care vei fi nasa unei printese, vei putea sa iti indrepti atentia spre un Trusou Botez – Be Happy Unicorn. Acesta este un trusou botez fata care contine strictul necesar pentru slujba de botez, si anume: Cutie personalizata cu numele bebelusului si data botezului, prosop cu capison pentru bebe + personalizarea capisonului cu numele bebelusului prin broderie, panza de mir (crasma) brodata cu mesajul „Cu drag de la nasi”, fasa brodata cu numele bebelusului, sticluta de mir adaptata tematicii de mai sus.

Este foarte important de mentionat faptul ca in calitate de nasa a fetitei, pe langa trusoul respectiv vei mai avea nevoie si de urmatoarele articole: paturica (pentru masa din biserica), sosete, body, ciorapei, cutiuta pentru prima suvita (pastreaza o amintire draguta intr-o cutie de lemn personalizata),  set pentru moasa (prosop + sapun), cruciulite de pus in piept, pampers (adaptat tematicii), set lumanari preot si dascal, incaltari si accesorii.

Vei putea de-asemenea sa iti indrepti atentia spre trusoul de botez QuickBox Hello Fairy, tot de la Botez de Poveste, care contine cutie cadou, prosop preot, panza de mir, prosop bebe, fasa brodata, sapun, sticluta mir si jucarie cadou din partea celor de la atelier.

Alegand acest trusou de botez, vei avea siguranta faptului ca ai ales bine, pentru ca elementele din componenta trusoului sunt lucrate manual de catre specialistii atelierului.

O alta idee inspirata ar putea fi aceea de a opta pentru un trusou Botez – Balerina, care contine strictul necesar pentru slujba de botez. Un asemenea trusou contine urmatoarele elemente: cutie personalizata cu numele bebelusului si data botezului, prosop cu capison pentru bebe + personalizarea capisonului cu numele bebelusului prin broderie, panza de mir (crasma) brodata cu mesajul „Cu drag de la nasi”, fasa brodata cu numele bebelusului, sticluta de mir adaptata tematicii de mai sus.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca la Botez de Poveste se pot gasi trusouri de botez, asa ca in calitate de nasa poti alege de aici trusoul si tot ceea ce este necesar pentru botez. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, pentru ca sunt realizate in atelierele Botez de Poveste, acolo unde lucreaza doar persoane pricepute, si care lucreaza cu drag.

0 Shares
You May Also Like