Cum sa va promovati afacerea cu panouri apa calda?

Cum sa va promovati afacerea cu panouri apa calda?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti o afacere cu panouri apa calda panouri apa calda va recomandam sa urmati sfaturile de mai jos pentru a avea cat mai multi clienti.

Asigurati-va ca spuneti presei locale despre asta. De fapt, in luna iunie, cu o luna inainte de incheierea concursului organizat, spuneti presei locale ca concursul s-a terminat. Includeti economiile potentiale de peste 20 de ani si subliniati independenta utilitatilor. Exista, desigur, un cost, dar toate costurile de publicitate costa ceva si aceasta este o modalitate interactiva de a educa publicul si de a genera oportunitati. Daca doriti sa fiti ieftin, nu includeti instalarea, dar nu recomand acest lucru.

Contribuiti cu articole la ziare si site-uri locale. Mai mult decat beneficiile si tehnologia ecologica, locuitorii vor sa stie mai intai: “Cat?” Nu ascundeti pretul. Scrieti un articol de studiu de caz bazat pe un client recent si fiti sincer cu privire la costuri. Daca aveti un program de reduceri la nivel local, explicati acest program, precum si creditul federal de 30% pentru locuinte  daca exista (nu pentru piscine.)

Oamenii doresc sa faca ceea ce trebuie, mergand pe sisteme solare, dar vor sa fie asigurati de costurile unui astfel de sistem. In calitate de profesionist, puteti fi un ghid cinstit si le puteti arata beneficiile financiare pe termen lung ale acestora, precum si costurile. Daca nimeni nu publica articolul dvs., puteti utiliza intotdeauna materialul pentru blogul propriu sau ca o carte alba.

Co-Market cu afacerile locale. Acoperisuri, magazine de hardware, designeri de piscine, arhitecti, antreprenori generali, instalatori, electricieni, arhitecti de peisaj, HVAC. Toate aceste afaceri sunt legate de apa calda solara. Apelati-le, serviti un pranz sau o cafea si gogosi cu proprietarul si personalul de vanzari.

Dati-le o demonstratie solara cu apa fierbinte si explicati beneficiile financiare. In plus, asigurati-va ca le cereti o prezentare, astfel incat sa puteti fi o sursa de recomandare si pentru ei. Schimbati brosuri, si flyere, acolo unde este cazul, incercati publicitatea la radio sau in reviste si emisiuni la tv. Desigur, puteti solicita si o taxa de trimitere a echipei. Nu fiti timizi.

Daca credeti in serviciile si produsul dvs., aceste relatii vor vedea acest lucru si voi veti prospera.

Bucurati-va de clientii existenti. Nu va pot spune cat de puternice sunt recomandarile de la clientii  existenti si fericiti. Daca va puteti conecta cu acesti oameni si ii puteti lasa complet satisfacuti, ei pot elimina aproape total publicitatea. Ei vor spune prietenilor lor despre tine, se pot lauda cu produsele voastre si se vor lauda cu apa calda pe care o au gratis.

Desigur, mai intai ati impresionat si incantat acesti oameni cu serviciile si calittatea dvs. Faceti ceva neasteptat de minunat pentru fiecare client. Oferiti o selectie de ceaiuri sau de cafea gourmet pentru a se bucura de noua lor apa calda mentinuta de soare.

Sau faceti o donatie in numele lor pentru cauza de mediu aleasa de ei. Fiti creativi. Presupunandu-i ca le-ati castigat increderea, intrebati-i daca ar dori niste brosuri pentru a le da prietenilor. Chiar mai mult, rugati-i sa “dea like” pe pagina de Facebook si sa o recomande  prietenilor.

0 Shares
You May Also Like