Cum sa alegi aerul conditionat in functie de spatiul casei tale?

Cum sa alegi aerul conditionat in functie de spatiul casei tale?

0 Shares
0
0
0

Tine cont de tipurile si recomandarile de utilizare a unui sistem de climatizare si bucura-te de vara ta la temperatura pe care ti-o doresti. Citeste acest articol si vei afla cum poti cumpara un acer conditionat optim pentru casa ta.

Daikin Sensira Bluevolution ftxc35c-rxc35c inverter 12000 BTU este o solutie buna pentru confort.

Cum sa alegi un aparat de aer conditionat in functie de spatiul din locuinta ta?

Cu totii visam la climatul perfect si la un sistem de climatizare care regleaza temperatura mediului inconjurator. Inainte de aceasta, aflati despre tipurile si sfaturile lor de utilizare pentru a va face viata mai placuta in aceasta vara agitata.

Alege aparatul de aer conditionat ideal

Amintiti-va ca pentru a avea o temperatura ideala la domiciliu nu este suficient sa deschideti ferestrele sau usile, ci sa aveti un echipament bun de aer conditionat, deci trebuie sa tineti cont de cateva consideratii:

Masoara-ti spatiile:

Cunoaste masuratorile spatiului in care veti avea aerul conditionat.

Siguranta:

Daca aveti de gand sa aveti unul acasa, va recomandam un aparat de aer conditionat de perete, deoarece acest lucru va fi departe de a ajunge la copii.

Cunoaste puterea:

In functie de dimensiunile mediului dvs., veti avea nevoie de mai mult sau mai putin BTU (British Thermal Unit).

Calculati cheltuielile:

Luati in considerare sistemul de aer conditionat, deoarece unele consuma mai multa energie decat altele.

Consum de energie:

Pe langa faptul ca sunt eco-frenetice, sistemele de climatizare folosesc gaz refrigerant pentru a economisi energie electrica.

Nivelul de zgomot:

Este prezentat in decibeli. Majoritatea sistemelor de climatizare au niveluri scazute de zgomot.

Tipuri de aer conditionat

Tipuri de aer conditionat:

Cunoscut colocvial ca divizat. Ele sunt echipamente alungite care sunt plasate pe pereti si in apropierea plafoanelor. Acestea sunt reglementate cu un sistem programabil si au o zbaturi care directioneaza un jet de aer. Ei sunt aliati importanti in economisirea energiei.

Aer conditionat portabil:

Ele sunt utile si practice, datorita manipularii lor simple in interior. Au orificii de aer cald si umiditate, folosesc gaz refrigerant care nu dauneaza stratului de ozon. Ele sunt ecofrendly, pentru ca economisesc energie. Desenele sale includ roti, astfel incat sa poata fi transportate in diferite zone ale casei.

Aer conditionat pentru ferestre:

Este sistemul tipic de climatizare pentru companii. Ele sunt cele care sunt plasate pe exteriorul cladirilor. Pentru instalarea corecta, partea din fata a structurii cubice trebuie sa fie in interiorul mediului, in timp ce spatele este plasat in zona exterioara.

Cum se pastreaza aparatul de aer conditionat portabil?

Odata ce vara s-a terminat sau cand credeti ca este convenabil, este timpul sa depozitati aerul conditionat pentru o lunga perioada de timp. Va invatam cum sa stocati excesul de gaz.

  • In cazul laptopurilor, goliti complet apa, lasati furtunul sa se scurga timp de cateva minute pana cand nu mai ramane lichid.
  • Scoate filtrul si pastrati-l pe o suprafata pana cand este complet uscat.
  • Acoperiti-l cu o captuseala pentru a preveni patrunderea sau colorarea prafului prin lichide.

 

0 Shares
You May Also Like