Cum sa ai un dormitor de vis?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, amenajarea dormitorului ar trebui sa ajunga la rang de arta, pentru ca nu trebuie doar sa iti placa sa privesti cum arata dormitorul tau, ci trebuie sa te simti cat mai bine in el, iar acesta trebuie sa iti asigure cel mai bun si linistit somn.

Trebuie insa precizat si faptul ca atunci cand se discuta despre amenajarea dormitorului, multa lume sta destul de rau la capitolul imaginatie, si chiar nu stie cum sa isi amenajeze dormitorul.

Mai intai de toate, atunci cand te gandesti sa iti amenajezi dormitorul, trebuie sa pornesti de la alegerea obiectelor de mobilier pentru dormitor.

Aici, trebuie mentionat faptul ca patul este cel mai important, asa ca trebuie sa alegi un pat ideal pentru nevoile tale, dar si un pat care sa se incadreze perfect in spatiul pe care trebuie sa il decorezi.

Daca stam sa discutam despre calitatea somnului, atunci cu siguranta trebuie sa stii faptul ca patul nu trebuie situat niciodata intr-o zona de trecere. Referitor la amenajarea dormitorului, poti sa iti indrepti atentia de exemplu spre stilul minilal, stil pe care specialistii il recomanda de cele mai multe ori.

Poti oricand sa iti indrepti atentia sis pre un stil romantic de amenajare a dormitorului, iar aici ai putea sa alegi pe langa pat si obiectele de mobilier, si cateva elemente decorative de pe Glamio.ro, iar aici am putea mentiona de exemplu decoratiunile din bronz.

In ciuda faptului ca multa lume considera ca a trecut vremea acestora, cu siguranta romanticii nu vor renunta niciodata la ideea de avea un ceas de bronz in dormitor, sau orice alte elemente decorative din bronz.

In ceea ce priveste patul, ai putea sa iti indrepti atentia spre in pat metalic shabby – chic, care este atat romantic cat si elegant, si poate sa reprezinte din punct de vedere estetic cea mai buna alegere pentru domitorul tau.

Alaturi de un astfel de pat, ai putea sa iti mai indrepti atentia sis pre un taburet capitonat cu catifea, care va spori eleganta, dar si condoftul incaperii.

O noptiera eleganta trebuie sa se regaseasca si ea neaparat in dormitorul tau, iar pe aceasta poate sa fie asezat oricand ceasul din bronz.

Deasemenea, pe o noptiera eleganta vei putea sa pastrezi pana dimineata si alte lucruri, cum ar fi de exemplu telefonul mobil, sau chiar si telecomanda de la televizor.

Va mai trebui sa acorzi o mare atentie pernelor pe care le vei alege pentru a fi asezate sub asternuturi, pe taburet sub cap.

Nu va trebui sa uiti si de un covor care sa se plieze perfect stilului in care ti-ai decorat locuinta, si nu in ultimul rand, va trebui sa te orientezi spre cele mai frumoase draperii si perdele, pentru ca fara acestea, interiorul dormitorului va parea gol.

Asadar, dupa cum se poate observa, va trebui sa tii cont neaparat de cateva detalii extrem de importante, asta in conditiile in care iti doresti ca dormitorul tau sa arate impecabil.

0 Shares
You May Also Like

Distante cu avionul

Distantele cu avionul sunt calculate din Bucuresti si alte orase importante. Pot exista unele diferente in functie de…