Cum alegem cel mai bun hosting

Cum alegem cel mai bun hosting?

0 Shares
0
0
0

Cum decideti daca un pachet de gazduire web este bun? Conteaza inca latimea de banda sau spatiul de stocare? Care tip de serviciu de gazduire web este cel mai bun? Raspunsul la aceste intrebari se gaseste in articolul de mai jos.

Pentru inceput va fi necesar sa identificati nevoile in materie de gazduire web pe care le aveti. Nu aveti cum sa gasiti gazduirea potrivita in cazul in care nu stiti exact ce cautati. Daca aveti si o lista gata facuta in care ati inclus tot ce va trebuie, va fi nevoie sa va uitati pe ea si sa recapitulati.

Va trebui sa puteti determina ce tip de site veti pune pe domeniul respectiv, daca aveti nevoie si de aplicatii Windows, daca aveti nevoie de o anumita versiune de soft, daca site-ul are nevoie de alt soft special, cat de mare si cat de mic poate sa fie volumul traficului.

Acestea reprezinta numai o parte dintre cele mai importante intrebari pe care ar fi necesar sa vi le puneti. Puteti sa va faceti un plan si sa va ganditi bine la ce anume vreti sa faceti. Ulterior este recomandat sa incercati sa va dati seama si de ce anume se va intampla peste un an sau peste o jumatate de an.

Pentru cei aflati la inceput o regula de baza este sa incepeti cu un cont mic si bun shared. Un astfel de cont este in general ieftin si usor de intretinut, dar suficient pentru cele mai multe dintre site-urile mai noi. Pe langa asta puteti oricand sa faceti si un upgrade la VPS ori la hosting dedicat atunci cand site-ul a inceput sa creasca.

In cazul in care doriti sa fiti blogger si nu vreti sa platiti inca de la inceput pentru host, puteti sa cautati gaduire de la WordPress.

Este foarte important si termenul de server uptime. Este extrem de important ca un site sa fie accesibil in permanenta. Daca aveti nevoie de gazduire pe servere puternice si unde conexiunile sa fie stabile atunci trebuie sa stiti ca cele mai multe firme de hosting au scorul optime recomandat. In general un scor de 99 de procente este foarte bun.

Puteti apela si la domenii addon multiple. Numele domeniilor sunt ieftine si sunt atat de ieftine incat va va fi greu sa nu aveti numai unul. De fapt o mare parte din webmasteri au zeci de domenii. Pentru ca aceste domenii sa fie gazduite undeva va fi nevoie de un spatiu suplimentar si acesta este de altfel si ratiunea pentru care e bine sa aveti contul de hosting care sa va lase sa adaugati mai multe domenii.

Majoritatea companiilor de gazduire web va lasa sa gazduiti un anumit numar de domenii pe un singur cont. Cu toate aceste este recomandat pentru a fi siguri sa verificati de fiecare data capacitatea de a gazdui a domeniilor pentru a nu avea surpriza de a descoperi ca nu puteti sa gazduiti decat un domeniu si sa va treziti in situatia de a plati mai multe pachete de host.

0 Shares
You May Also Like